Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Cloud Readiness Scan

Met de Cloud Readiness Scan krijgt u inzicht in wat Cloud Computing voor uw organisatie kan betekenen.

Talrijke organisaties bewegen zich richting Cloud Computing. Een mooie, maar soms complexe reis, waarin keuzes gemaakt moeten worden en vele wegen bewandeld kunnen worden. OfficeGrip heeft vele gebruikers naar de Cloud gemigreerd en kan u bij deze reis begeleiden.

Ondersteuning en verheldering zijn wenselijk. Een Cloud Readiness Scan geeft u een helder inzicht in de voor uw organisatie optimale reis naar de Cloud.

DE BUSINESS CASE
Met de Cloud Readiness Scan van OfficeGrip krijgt u vat op de volgende zaken:

De voordelen en mogelijkheden van de Cloud, visiebepaling, selectie, risicoanalyse, impactanalyse, investeringsindicatie en een globaal plan van aanpak. Samen met onze ervaren Cloud adviseurs stelt u het Cloudsamenwerkingsplatform en de diensten vast die het beste bij uw organisatie en doelstellingen passen. De waarde van Clouddiensten voor de business en de techniek wordt bepaald door een inventarisatie van uw doelstellingen, behoeften, knelpunten en huidige ICT infrastructuur.

Tevens wordt getoetst of de geselecteerde Clouddiensten voldoen aan uw eisen ten aanzien van de beschikbaarheid, veiligheid en relevante wet- en regelgeving.
Onze pragmatische aanpak levert u uiteindelijk een goed inzicht op, gebaseerd op uw situatie vanuit een onafhankelijke visie op Cloud Computing en zorgt tevens voor betrokkenheid en draagvlak binnen uw organisatie.

DE OPLOSSING
Onze People, Process en Technology benadering (gebruikers, organisatie en technologie) hebben gedurende, en uiteraard ook na de audit, de benodigde aandacht. Dit gaat bij People om ‘mindset’, bij Process om het ‘hoe’ en bij Technology om het ‘waarmee’. Hierbij is aandacht voor meer dan alleen de toegevoegde waarde van de tools. Het gaat er ook om wat u hiermee kan en hoe dat in de werkprocessen en adoptie bij gebruikers binnen uw organisatie past. Medewerkers meekrijgen is een vereiste bij een succesvolle reis naar een andere manier van werken met nieuwe tools. Samen met OfficeGrip voert de organisatie een inventarisatie uit, die vervolgens in een workshop kan worden geanalyseerd.

Hierbij worden de mogelijke oplossingen middels scenario’s besproken. Nadien worden de gekozen richting in een workshop getoetst. Daarbij staan kosten, haalbaarheid, efficiëncy en toegevoegde waarde centraal. De bevindingen, aanbevelingen en conclusie worden beschreven in het Cloud Readiness rapport.

RESULTATEN
Middels het rapport krijgt u inzicht in:
• Huidige en Toekomstige situatie (technisch en functioneel);
• Applicatie-Landschap en integratie;
• Governance & Compliancy;
• Cloud strategie (readiness);
• Communicatie – en samenwerkingsplatform advies (Kantoor Automatisering);
• Kostenindicatie.

ONAFHANKELIJKE CLOUD INTEGRATOR
OfficeGrip heeft een uitgebreid en bewezen track record in het adviseren, implementeren en beheren van Cloudoplossingen. Het OfficeGrip team heeft vele gebruikers gemigreerd naar Cloud Computing. Als dé Cloud Integrator zijn wij specialist in veranderingstrajecten richting de Cloud. Hierdoor creëren wij met u een optimaal samenwerkingsplatform voor uw medewerkers, klanten en toeleveranciers. Uniek is dat OfficeGrip onafhankelijk is en zowel Google Apps for Business als Microsoft Office 365 aanbiedt.

INTRESSE
Wilt u ook de productiviteit van uw organisatie verhogen en profiteren van een maximaal resultaat met een minimale investering?
Neem dan vandaag nog contact op met ons team via 088 474 74 00.

 OfficeGrip

OfficeGrip levert managed desktop services, Office365, Exchange Online, SharePoint Online, Lync, Yammer en datacenter services op basis van een shared services infrastructuur. Dit stelt ons in staat om onze klanten diensten te leveren, welke normaal alleen voor top-500 ondernemingen bereikbaar zijn vanwege de complexiteit en hoge kosten van implementatie en beheer.

Reageren niet mogelijk.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Sorry! We zijn op dit moment niet live beschikbaar via chat. Laat hier direct een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw naam
* Uw e-mail adres
* Omschrijf uw probleem
Login Chat

Vragen, problemen of opmerkingen? Wij helpen u graag!

Uw naam
* Uw email adres
We zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws en updates over Cloud Computing, Microsoft, Office 365 en meer.

Bedankt voor uw inschrijving!