OfficeGrip_logo

Met gepaste trots kunnen wij melden dat OfficeGrip een samenwerkingsverband is aangegaan met Buyitdirect.

Buyitdirect is geautoriseerd leverancier van alle grote merken hard- en software voor de zakelijke markt en publieke sector. Buyitdirect adviseert u niet alleen op het gebied van hard- en software, maar biedt ook ondersteuning als het gaat om uw netwerk, softwarelicenties of infrastructuur.
Zij beschikken over de juiste kennis en certificeringen binnen de productportefeuilles van grote A-merk fabrikanten.

Hier sluit de dienstverlening van OfficeGrip perfect op aan.

OfficeGrip levert managed desktop services, Office365, Exchange Online, SharePoint Online, Lync, Yammer en datacenter services op basis van een shared services infrastructuur.
Dit stelt ons in staat om onze klanten diensten te leveren, welke normaal alleen voor top-500 ondernemingen bereikbaar zijn vanwege de complexiteit en hoge kosten van implementatie en beheer.

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar de cloud en naar Office 365. OfficeGrip verzorgt ook de migratie naar Office 365 en de cloud.
Hierin bieden wij alle mogelijkheden voor een soepel overstap naar de cloud. Wij begeleiden uw organisatie hierbij van start tot finish en daarna.
Na de migratie nemen wij de support en indien gewenst ook het beheer van Office 365 geheel uit uw handen zodat u onbezorgd de mogelijkheden en voordelen van Office 365 kunt benutten.

Buyitdirect en OfficeGrip zijn beiden voortdurend op zoek naar toegevoegde waarden die ze aan hun klanten kunnen bieden.
Dankzij de strategische samenwerking kan Buyitdirect de grote vraag naar het Office 365 pakket voor langere termijn invullen.
Op het gebied van niet alleen de licentie expertise, maar ook inhoudelijke kennis van de software levert de samenwerking synergie op voor beide bedrijven.
En uiteindelijk profiteert de klant hier natuurlijk weer van.

Kortom OfficeGrip is trots op deze nieuwe samenwerking en het getoonde vertrouwen vanuit Buyitdirect.