OfficeGrip_logo

[typo_columns style=”typo_one-third”]
[typo_alert style=”typo_geel”]

Central Dredging AssociationCentral-Dredging-Association-wit-logo-transparant
[/typo_alert]

Bedrijfsinformatie


Sector

Non-profit

Medewerkers

5

Vestiging

Delft

Opgericht

1978

Activiteiten

Het bieden van een onafhankelijk forum voor alle belanghebbende in de bagger- en aanverwante industrieën.

www.dredging.org
[/typo_columns]
[typo_columns style=”typo_one-third.last”]
[typo_alert style=”typo_geel2″]
Central Dredging Association is een gevestigde autoriteit en het toonaangevende onafhankelijke forum voor de professionele baggergemeenschap en aanverwante industrieën in Europa, Afrika en het Midden Oosten.


Central Dredging Association vertegenwoordigd professionals en organisaties, van overheden tot academici en bedrijven, in de regio. Central Dredging Association bevorderd en promoot het begrip en vooruitgang van het baggeren in de bredere gemeenschap.

[/typo_alert]
 

De uitdaging

De Nederlandse vestiging van Central Dredging Association is met vijf werknemers relatief klein. Maar omdat ze internationaal met veel verschillende partners samenwerken was Central Dredging Association op zoek naar een platform waarop ze gemakkelijk bestanden en informatie in projectvorm konden delen met verschillende internationale partners tegelijk.

De oplossing

Central Dredging Association had zelf de keuze voor Office 365 al gemaakt, dus de keuze om SharePoint in te zetten als samenwerkingsplatform was een logische. Central Dredging Association vond met OfficeGrip de juiste implementatiepartner voor SharePoint.

Door SharePoint op te bouwen uit vaste projecttemplates heeft Central Dredging Association met SharePoint een platform dat samenwerken met de verschillende internationale partners mogelijk maakt én kunnen zij gemakkelijk zelf nieuwe projecten binnen SharePoint opzetten.
[/typo_columns]