OfficeGrip_logo

[typo_columns style=”typo_one-third”]
[typo_alert style=”typo_geel”]

De FietsersbondDe Fietsersbond
[/typo_alert]

Bedrijfsinformatie


Sector

Non-profit organisatie

Medewerkers

32

Vestiging

Utrecht

Opgericht

1975

Activiteiten

De Fietsersbond zet zich in voor alle zaken die het fietsen veiliger en plezieriger maken. Een greep: veilige fietsroutes en kruisingen, beter onderhoud van fietspaden, meer en betere stallingmogelijkheden, goede producten, aanpak fietsdiefstal, dode hoekspiegels op vrachtwagens, digitale fietsrouteplanners. De Fietsersbond geeft voorlichting over fietsen en fietsproducten, komt op voor de belangen van fietsers in het verkeer en doet onderzoek voor veilig, snel en gezond fietsen.

www.fietsersbond.nl
[/typo_columns]
[typo_columns style=”typo_one-third.last”]
[typo_alert style=”typo_geel2″]
De Fietsersbond is dé belangenbehartiger van 13,5 miljoen fietsers in Nederland en zet zich sinds 1975 succesvol in voor meer en betere mogelijkheden om te fietsen.

De kracht van de Fietsersbond is de stevige basis: 35.000 leden, 150 lokale afdelingen en 1500 actieve vrijwilligers die zorgen dat de belangen van fietsers overal in Nederland meetellen. Op het landelijk bureau in Utrecht werken 32 professionals aan onderzoek, lobby, publiciteit en consumentenvoorlichting.

[/typo_alert]
 

De uitdaging

De Fietsersbond is een organisatie met een groot aantal medewerkers en vrijwilligers welke verspreid zijn door het gehele land, en die gezamenlijk in projectgroepen aan verschillende projecten werken. De Fietsersbond zocht naar een oplossing om alle medewerkers met elkaar te verbinden, efficiënter te laten samenwerken en om een toolset aan haar medewerkers te kunnen bieden die geschikt is voor het project gerelateerd werken wat centraal staat bij de Fietsersbond.
 

De oplossing

Om voor de Fietsersbond een passende oplossing te realiseren zijn eerst de soorten medewerkersgroepen in kaart gebracht. Binnen de oplossing van OfficeGrip is het mogelijk om verschillende groepen verschillende tools aan te bieden. Vervolgens is er gekozen om de traditionele fileshare te migreren naar SharePoint, waarbij SharePoint is ingericht om projectgericht te werken.

Met documentbibliotheken, agenda’s, taken, contactpersonen en deadlines heeft de Fietsersbond een SharePoint omgeving waarop alle medewerkers vanaf iedere locatie en met alle tools die zij nodig hebben aan dezelfde projecten kunnen werken.
[/typo_columns]