OfficeGrip_logo

9030-6834

Aanbiedings Prijs
895,- ex BTW

Heeft u interesse in dit product, neem dan contact op met OfficeGrip Sales op dit nummer: 088 47 47 400

Bespaar ruimte. Verbeter prestaties.
Stroomlijn uw organisatie met de ruimtebesparende OptiPlex 9030 All-in-One desktop, inclusief de beste beveiliging en beheermogelijkheden in zijn klasse.

Besturingssysteem:
verkrijgbaar met Windows 8.1 — voor een probleemloze en veelzijdige pc-beleving.

Puur maatwerk. Precies de juiste functies.

Robuuste prestaties:
de OptiPlex 9030 All-in-One levert prestatiegerichte functies om uw bedrijf extra productiviteit te bieden. Doordat hij is uitgerust met een tot 4e generatie Intel ® Core ™ i7 processor en Intel® HD Graphics 4600, verwerkt de OptiPlex 9030 All-in-One moeiteloos zware taken. Een prachtige combinatie van een stijlvolle vormgeving en prestaties: deze All-in-One biedt de ideale oplossing voor ontvangstruimten, selfservice check-in, vergaderzalen, kiosks en grafisch rijke medische taken. Profiteer van een optionele next-generation aparte grafische kaart voor nog betere prestaties.

Indrukwekkend veelzijdig beeldscherm:
zie hoe Windows 8.1 tot leven komt dankzij een krachtig 23″ beeldscherm en een optioneel capacitief touchscreen met edge-to-edge glas. Navigeer tussen applicaties met de intuïtieve aanraking van uw vinger, of voeg een tweede monitor toe voor moeiteloos multitasken. De ingebouwde mogelijkheid voor VESA-montage biedt ruimtebesparende veelzijdigheid op uw werkplek.

Functies voor samenwerking:
uw OptiPlex 9030 All-in-One is Microsoft® Lync®-gecertificeerd voor duidelijke, betrouwbare communicatie binnen uw netwerk. Verstuur data snel met zes high-speed USB 3.0-poorten. Maak eenvoudig verbinding met externe beeldschermen via DisplayPort 1.2a- of HDMI-aansluitingen.

IT-efficiëntie in een elegant jasje

Strak en stijlvol:
de Dell OptiPlex 9030 All-in-One is de dunste All-in-One van Dell op de markt op dit moment. De OptiPlex 9030 biedt een opvallend stijlvol en gestroomlijnd ontwerp, ideaal voor goed zichtbare werkruimtes. Het implementeren van de OptiPlex 9030 All-in-One is zo eenvoudig als de deksel optillen, de standaard vastmaken en de stekker in het stopcontact steken. De in hoogte verstelbare standaard van de OptiPlex 9030 roteert voor ultieme flexibiliteit. Het ergonomische ontwerp zonder wirwar van kabels zorgt dat u kunt werken zoals u dat wilt.

IT-efficiëntie:
ontwikkeld om tijd en geld te besparen op IT-afdelingen. Een innovatief nieuw chassis waarvoor geen gereedschap nodig is, biedt onderhoudsgemak en vereenvoudigde bekabeling, waardoor service en support voor deze All-in-One eenvoudig blijven.

Uitgebreide beveiliging

Bescherm uw belangrijkste bedrijfsmiddel:
de beste oplossingen voor beveiliging en codering in zijn klasse, houden uw data beschermd van uw desktop naar externe media en de cloud. Beheer datacodering centraal voor ieder apparaat zonder eindgebruikers of bestaande IT-processen te verstoren met Dell Data Protection. Verscherp de beveiliging met geavanceerde verificatieopties en toonaangevende malwarepreventie.

Tools voor een veilig systeem:
behoud de controle over toegang tot systemen met Dell Data Protection | Security Tools voor Single Sign-On en verificatiebeheer. Trusted Platform Module (TPM) biedt een extra niveau van databescherming en veilige storage van aanmeldgegevens.

Bescherm uw investering:
zorg voor fysieke beveiliging van uw systeem met ondersteuning voor een slotsleuf en afsluitbare poortcover. De inbraakdetectieswitch voor uw chassis waarschuwt bij ongeautoriseerde toegang tot de interne onderdelen van uw OptiPlex systemen.

’s Werelds meest beheerbare vPro geschikte All-in-One desktop

Ondersteund door de beste applicaties in zijn klasse:
Ondersteund door de beste applicaties in zijn klasse: vermijd downtime en voorkom giswerk met geautomatiseerde tools en hulpprogramma’s van Dell voor het efficiënt implementeren, bewaken en bijwerken van systemen. De beste integratie met Microsoft System Center en Dell KACE in zijn klasse biedt efficiënt, gecentraliseerd en geautomatiseerd beheer, waardoor u tijd en geld kunt besparen. Beheer uw OptiPlex 9030 All-in-One computerpark met Intel® vPro en voeg extra beheerbaarheid en beveiliging toe aan de systemen in uw organisatie.

Onmisbare betrouwbaarheid:
met het bekroonde Dell ProSupportTM kunt u vol vertrouwen aan de slag in de wetenschap dat een gespecialiseerde technicus 24/7 online of telefonisch beschikbaar is om onverwachte hardware- en softwareproblemen te behandelen. Dell Services kan u helpen de implementatie van de OptiPlex 9030 All-in-One te vereenvoudigen met Dell Imaging Services en Dell Configuration Services. Dit kan zorgen voor een gestandaardiseerd computerpark van All-in-Ones, geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen. In-band beheeroplossingen maken implementatie-updates naadloos en intuïtief.

Betrouwbare oplossingen:
breid de stabiliteit van uw clientomgeving uit met lange levenscycli en uitgebreide service- en supportopties. Beheer overgangen en schaalbaarheid met gemak dankzij de lange levenscycli van producten.

Aanbiedings Prijs
895,- ex BTW

Heeft u interesse in dit product, neem dan contact op met OfficeGrip Sales op dit nummer: 088 47 47 400