Download het ‘7 Keer Productiever en Veiliger Winkelpersoneel’ whitepaper

WHITEPAPER: 7 KEER PRODUCTIEVER EN VEILIGER WINKELPERSONEEL

 

De retail is bezig met een grote transformatie. Er ontstaan steeds meer webwinkels waar je producten vanuit je luie stoel kan bestellen. Voor fysieke winkels wordt daardoor de beleving steeds belangrijker. Die beleving is een combinatie van de winkeluitstraling en het personeel. Om het personeel productiever te laten werken is het van belang dat ze betrokken zijn bij het bedrijf. Door digitale tools te gebruiken zoals een bedrijfsapp vergroot je deze betrokkenheid. Ook veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. In deze whitepaper lees je hoe je in 7 stappen je werknemers productiever en veiliger laat werken. Hieronder noemen we alvast twee stappen.

Calamiteiten op de werkvloer sneller oplossen

Vaak is het niet duidelijk wie de bhv’er van dienst is en wat de procedure bij een calamiteit is. Wie moeten we inseinen bij een lekkende airco of een verwarming die maar niet opwarmt? Wat zijn de procedures als we een dief op heterdaad betrappen? Door gebruik te maken van een bedrijfsapp vinden medewerkers snel bij wie ze moeten zijn en vinden ze de documenten van de procedures. Dit maakt een einde aan gezoek, onduidelijkheid en stapels papier.

Goed beveiligd samenwerken

Privé gebruiken we apps als Facebook en WhatsApp om groepen te maken en informatie te delen. Dit werkt namelijk snel en makkelijk, maar is niet altijd veilig. Wie houdt overzicht wie er in de groepjes zitten? Blijven er mensen aangehaakt die tegenwoordig al elders werken? Deze zogenaamde schaduw-IT kan een beveiligingsrisico vormen. Daarom is het belangrijk je medewerkers een alternatief van de zaak aan te bieden. Hierdoor houdt je makkelijk het overzicht wie er bij welke informatie kan. Gaat iemand uit dienst? Dan trek je in één keer alle toegangsrechten in. Is een mobieltje met daarop de bedrijfsapp kwijtgeraakt? Geen probleem, op afstand wis je snel alle bedrijfsgegevens.

Benieuwd naar de rest van de stappen om je winkelpersoneel veiliger en productiever te laten werken? Download dan het whitepaper “7 keer productiever winkelpersoneel”.

 

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.