Hardware-backup

OfficeGrip Hardware

Is de IT infrastructuur niet met uw bedrijf meegegroeid? Is uw hardware voorbereid op de nieuwe AVG wet? Is uw hardware bestand tegen een aanval van cybercriminaliteit?

Voor nagenoeg alle denkbare hard- en software kunt u terecht bij OfficeGrip.

Wij helpen onze klanten met het vervangen, innoveren en uitbreiden van automatiseringsnetwerken, serversystemen, computers, notebooks, tablets, smartphones, printers, centrale dataopslag, e-mail en faxoplossingen, actieve netwerkapparatuur en meer.

Maak kennis met de HP Elite serie

In uw organisatie gaat alles snel. Gelukkig hebben HP Elite pc’s alles in huis om de concurrentie te verslaan. Van de dunste en lichtste notebook ooit1, de EliteBook Folio, tot de nieuwe en innovatieve modulaire HP Elite Slice desktop; er is altijd een ideale Elite oplossing voor uw bedrijf.

EliteBook 1040

Ontmoet de nieuwe EliteBook 1040

De stijlvolle uitstraling van de HP EliteBook 1040 Ultrabook past bij de innovatieve prestatie-, beveiligings- en beheerkenmerken die u helpen uw beste werk te leveren.

MEER INFORMATIE…

Elitebook x360 G3

Verleidelijk. Veilig. Uw favoriete laptop voor onderweg.

360° flexibiliteit in vijf standen, onovertroffen bescherming en een batterijlevensduur van maximaal 16 uur en 30 minuten3 maken de dunne, lichte HP EliteBook x360 1030 de perfecte pc voor zeer mobiele professionals.

MEER INFORMATIE…

EliteBook 800 serie

Werk overal in stijl

Deze schitterend gemaakte, zeer veilige, goed te beheren zakelijke laptops bevatten krachtige samenwerkingstools waarmee u overal productief blijft.

MEER INFORMATIE…

HP Accessoires

Verbeter. Verrijk. Geniet.

High-performance pc’s verdienen bijzondere accessoires. Een handig extern toetsenbord voor je tablet, een stoere en degelijke laptoptas, een muis om de hele dag prettig te werken…

Met accessoires van HP weet je zeker dat je het maximale uit je computerbeleving haalt.

MEER INFORMATIE…

Waarom OfficeGrip?

Advies op maat

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Ondersteuning

‘S WERELDS VEILIGSTE EN BEST TE BEHEREN ZAKELIJKE PC’S

Dankzij geavanceerde beveiligingsfuncties op de laptop kunt u veilig surfen, geeft u meekijkers geen kans en wordt het BIOS in het geheugen automatisch bewaakt en hersteld.

HP SURE START GEN4

Biedt hardwarematig zelfherstel dat automatisch het BIOS en andere essentiële firmware herstelt.

HP SURE RUN

Zelfherstel zorgt ervoor dat uw kritische besturingsprocessen blijven werken, ook als malware probeert deze af te sluiten.

HP SURE CLICK GEN2

Beschermt uw pc tegen geïnfecteerde websites, malware, ransomware en virussen met hardwarematige beveiliging voor webbrowsers.

HP SURE VIEW GEN2

Beschermt direct met één druk op de knop op het scherm tegen ongewenst meekijken.

HP SURE RECOVER

Herstel snel en veilig het meest recente image op uw pc’s via een netwerkverbinding met HP Sure Recover.

HP MANAGEABILITY INTEGRATIEKIT

Versnelt het maken van images en het beheer van hardware, BIOS en de beveiliging via Microsoft SCCM.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat:

Of het nu gaat om een compleet serversysteem of een enkele laptop, alle aanvragen worden opgepakt met dezelfde passie en gedrevenheid.

Ja,ik heb de privacy policy gelezen en ga akkoord