HP EliteBook 1040

HP EliteBook 1040

Deze krachtige ultradunne 14-inch zakelijke notebook maakt zelfs de zwaarste taken licht met krachtige multitasking, samenwerking onderweg en optimale beveiliging.

EEN NIEUW CAPACITEITSNIVEAU

Met een lange batterijlevensduur en een optionele Intel® Quad-Core™ H-processor1 is de HP EliteBook 1040 klaar voor de grootste uitdagingen.


14 inch

FHD/UHD TOUCHSCHERM2

15.95 mm

DIK

Vanaf 1,36 kg

GEWICHT

7e-generatie Intel® Core™-processors1

Batterijlevensduur tot 14 uur3

Optionele PCIe Gen3 solid-state schijven2

EEN KRACHTIGE CONFERENTIETOOL

Nu kunt u overal samenwerken via krachtige audio, intuïtief gespreksbeheer en een 180° draaibaar scharnier om uw scherm te delen.

De veiligste, best te beheren pc’s ter wereld4

Dankzij geavanceerde beveiligingsfuncties kunt u betrouwbaar surfen, geeft u meekijkers geen kans en wordt het BIOS in het geheugen automatisch bewaakt en hersteld.

HP Sure Click

Beschermt uw pc tegen websites die zijn geïnfecteerd met malware, ransomware of virussen5.

HP Sure View

Beschermt u tegen nieuwsgierige blikken met een optioneel geïntegreerd privacyscherm6.

HP Multi Factor Authenticate

Combineert krachtige verificatie met vingerafdrukken of pincodes en andere verificatiemiddelen zoals wachtwoorden en gezichtsherkenning7.

HP Sure Start Gen38

Bewaakt het BIOS in het geheugen, herstelt het platform zonder interventie, herstelt het BIOS naar een custom-status en is klaar voor centraal enterprisebeheer.

HP Manageability Integration Kit

Versnelt het maken van images en het beheer van hardware, BIOS en de beveiliging via Microsoft System Center Configuration Manager9.

KENMERKEN

7e-generatie Intel® Core™-processors

Kracht en snelheid met een optionele Intel Core i7-processor.2

Windows 10 Pro

Werk de hele dag door met Windows 10 Pro10

Robuust ontworpen

Voldoet aan de MIL-STD 810G-testspecificatie11.

Snellaadbatterij

Batterijlevensduur tot 14 uur3 en snel opladen.

Geheugen

Minder vertraging met maximaal 16 GB DDR4-geheugen2.

HP PhoneWise

Reageer via uw pc op gesprekken en tekstberichten12.

MISSCHIEN IS DIT OOK INTERESSANT VOOR U

HP Thunderbolt dock G2

Aansluiting van apparaten via één USB-C™-kabel en een optionele geïntegreerde audiomodule18.

HP Elite displays

Elegant, immersief en flexibel om uw visuele ervaring uit te breiden.

HP Elite x2 1013 G3

Volledige pc-prestaties gecombineerd met de vrijheid van een tablet.

   

  Ontvang een vrijblijvende offerte op maat:

  Of het nu gaat om een compleet serversysteem of een enkele laptop, alle aanvragen worden opgepakt met dezelfde passie en gedrevenheid.

  Ja,ik heb de privacy policy gelezen en ga akkoord

  Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

  1. Intel® Quad-Core™ H-processors zijn als optie verkrijgbaar. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van Intel zegt niets over het prestatieniveau.
  2. Is apart of als optie verkrijgbaar.
  3. De batterijlevensduur op Windows 10 MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de energiebeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de batterij neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk op www.bapco.com voor meer informatie.
  4. Gebaseerd op HP’s unieke, uitgebreide gratis beveiligingsfuncties en beheer met de HP Manageability integratiekit van alle pc-aspecten, inclusief hardware-, BIOS- en softwarebeheer met Microsoft System Center Configuration Manager onder fabrikanten met > één miljoen verkochte units per jaar in september 2017 op HP Elite pc’s met 7e-generatie Intel®-processors.
  5. Als het niet vooraf is geïnstalleerd, is HP Sure Click, dat Microsoft Internet Explorer en Chromium ondersteunt, te downloaden via internet op www.hp.com/go/clientmanagement.
  6. Het HP Sure View geïntegreerde privacyscherm is een optioneel kenmerk, dat bij aankoop moet worden geconfigureerd.
  7. Voor HP Multi Factor Authenticate zijn een 7e-generatie Intel® Core™-processor, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN vereist.
  8. HP Sure Start Gen 3 is beschikbaar op HP EliteBook producten die zijn uitgerust met 7e-generatie Intel®-processors.
  9. HP Manageability integratiekit kan binnenkort worden gedownload van http://www8.hp.com/us/en/ads/clientmanagement/overview.html.
  10. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.com.
  11. MIL-STD0-810G tests worden uitgevoerd, maar zijn niet bedoeld om de geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) of defensietoepassingen aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Voor schade door ongelukken is een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack vereist.
  12. HP PhoneWise client is alleen beschikbaar op de HP EliteDesk 1000 AiO-, HP EliteBook 1020 G3-, HP EliteBook 1040 G3-platformen. Kijk voor HP PhoneWise systeemvereisten op www.hp.com/go/phonewise. HP PhoneWise is bij introductie niet compatibel met HP WorkWise.