OfficeGrip_logo

ICT voor de Distributie en Groothandel branche

Bent u als ondernemer actief in de distributie en groothandel sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf 

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Locatie onafhankelijk

In de distributie en groothandel sector is het gebruikelijk dat uw medewerkers vaak buiten kantoor zijn. Het is van belang dat uw medewerkers ook dan de tools hebben om productief te kunnen zijn. OfficeGrip biedt voor de distributie en groothandel sector een oplossing die ongeacht de locatie of een internetverbinding uw medewerkers in staat stellen om de tools te gebruiken die zij nodig hebben om productief te zijn.

Stay in Touch

Doordat uw werknemers vaak buiten kantoor zijn is het lastig om altijd op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op het kantoor zelf. Om uw medewerkers toch verbonden te laten zijn met het fysieke kantoor en ze up-to-date te houden biedt OfficeGrip met Yammer een Social Enterprise Network als oplossing voor de distributie en groothandel sector. 

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!