OfficeGrip_logo

ICT voor de Educatie branche

Bent u als ondernemer actief in de educatie sector en op zoek naar een betrouwbare, voordelige ict-partner dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf 

OfficeGrip is ICT-specialist voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

Kosten efficiënt

OfficeGrip biedt haar oplossingen voor de Educatie sector aan tegen speciale tarieven. Omdat al onze toekomstige medewerkers voortkomen uit de Educatie sector is het voor instellingen binnen deze sector mogelijk om alle producten en diensten van OfficeGrip af te nemen tegen gunstige tarieven.

Bring your own Device

De Educatie sector wordt meer dan iedere andere sector geconfronteerd met de Bring your own Device trend. Om aan deze trend te voldoen biedt OfficeGrip organisatie in de Educatie sector een platform aan diensten welke op ieder apparaat te zijn benaderen, of dit nu een laptop, desktop, tablet of smartphone is.

Contact

Wilt u meer weten over de online werkplek mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een voordelige plek in de cloud? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!