OfficeGrip_logo

Bent u ondernemer en op zoek naar ICT werkplek beheer? Met een beheerde werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is.

Het beschikbaar zijn en blijven van de werkplekken van uw medewerkers is essentieel.
Tegelijkertijd wordt u geconfronteerd met verschillende soorten en merken laptops, tablets, smartphones waar uw medewerkers mee willen werken.
Deze flexibiliteit brengt de nodige beheeruitdagingen met zich mee.

Met die ontwikkelingen in gedachte heeft OfficeGrip een dienst ontwikkeld voor werkplekbeheer die inspeelt op het veranderende werkplekgebruik waarbij de noodzakelijke flexibiliteit centraal staat.
Een geïntegreerd pakket aan werkplekbeheerdiensten ondersteunt u en uw gebruikers in het dagelijks gebruik en beheer van hun werkplek.

Uw medewerkers kunnen terugvallen op onze getrainde supportdesk met volledig gecertificeerde Microsoft support engineers.
Ieder met jarenlange ervaring in beheer en ICT-support.
Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste Microsoft producten waaronder Windows Intune.

>Office365

 

Office365 is een Cloud dienst met de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft die u al kent.
Het werkt met de programma’s die u al kent: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.

Office365 biedt toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s. En dat op elk apparaat en op bijna elke locatie.
Het laat u werken waar en wanneer u maar wilt, zodat u direct kunt reageren op belangrijke vragen van collega’s of klanten.

Office365 is te gebruiken op diverse computers, met een webbrowser, of met een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone.
Bovendien beschikt u steeds over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite. Cloud werkplek overal beschikbaar.

Button2

  Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur
  contact met op voor een vrijblijvende afspraak.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht