Vacature: Scripting Guy

OfficeGrip levert haar eigen diensten met een vast team vanuit haar locaties in Heemskerk en Roosendaal aan klanten verspreid door bijna heel Nederland.

Ter versterking van het team dat onze diensten ontwikkelt zoeken we een ‘Scripting Guy’. Iemand die niet twee keer dezelfde taak kan uitvoeren zonder huiduitslag te krijgen en de dwangmatige neiging deze taak te automatiseren niet kan onderdrukken.

Je het ervaring met PowerShell, SMA, System Center Orchestrator, en/of andere management automation platformen. Met deze platformen heb je verschillende taken geautomatiseerd. We zoeken iemand die naast verbindingen tussen onze eigen systemen en te geautomatiseerde taken ook de verbindingen tussen delen van oplossingen voor klanten wil bouwen en onderhouden en zo de toegevoegde waarde van het geheel dat deze oplossingen vormen wil vergroten.

Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Je bent sociaal vaardig, communicatief, analytisch en leergierig
  • Initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling

 

Wat biedt OfficeGrip

Inhoudelijk interessant, uitdagend en afwisselend werk. Doorlopend de gelegenheid om te je kennis en vaardigheden verder te vergroten. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en is er veel aandacht voor jou als persoon en jouw ontwikkeling. Succes bij onze klanten komt voort uit succesvolle medewerkers en succesvolle medewerkers krijgen we mede door in jou te investeren.

Het team waar je deel van uit maakt levert diensten door heel Nederland aan ondersteunt bijna honderd klanten, grotendeels op afstand.

  • Fantastische collega’s
  • Leuke klanten
  • Een goed salaris
  • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Volop mogelijkheden voor behalen opleidingen en certificeringen
  • Laptop
  • Eventueel een lease auto

 

Wie is OfficeGrip

Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf, dat zichzelf tot doel stelt om haar klanten te helpen het meeste te halen uit Informatiesystemen. In het bijzonder richten we ons, als één van de eerste ‘Tier-1’ Cloud Solution Providers in Nederland op Microsoft Cloud diensten. We hebben daarover dan ook intensief contact met Microsoft, op zowel commercieel als technisch vlak.

Ons klantenbestand bestaat uit vele bekende Non Profit organisaties en dienstverleners in het MKB segment. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën. Spreekt bovenstaande je aan? Laat het ons weten via sollicitatie@officegrip.nl.