OfficeGrip_logo

[typo_columns style=”typo_one-third”]
[typo_alert style=”typo_geel”]

KoningsspelenKoningsspelen-wit4
[/typo_alert]

Bedrijfsinformatie


Sector

Non-profit

Medewerkers

7

Vestiging

‘s-Gravenhage

Opgericht

2013

Activiteiten

Het aanbieden van de Koningsspelen aan scholen uit het primaire onderwijs in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk.

www.koningsspelen.nl
[/typo_columns]
[typo_columns style=”typo_one-third.last”]
[typo_alert style=”typo_geel2″]
De Koningsspelen zijn een idee en initiatief van Richard Krajicek als lid van het toenmalige Nationaal Comité Inhuldiging ten behoeve van de feestelijkheden omtrent de inhuldiging van Koning Willem Alexander op 30 april 2013. De organisatie zet zich in om de Koningsspelen als jaarlijks evenement terug te laten keren, altijd op de laatste officiële schooldag voorafgaand aan Koningsdag.
[/typo_alert]
 

De uitdaging

De Koningsspelen zijn een initiatief van de Krajicek Foundation, en om die reden wordt er veel samengewerkt tussen beide organisaties. Om deze samenwerking efficiënter in te richten was de Koningsspelen op zoek naar een oplossing waarbij er snel en gemakkelijk informatie en data gedeeld kan worden met de Krajicek Foundation.

De oplossing

Als oplossing voor het efficiënter delen van informatie en data met de Krajicek Foundation is er gekozen om SharePoint in te zetten als platform. De Koningsspelen hebben een SharePoint omgeving welke alleen gelieerd is aan de Koningsspelen zelf, maar alle medewerkers met een @krajicek.nl domein zijn gemachtigd om toegang te krijgen tot de SharePoint omgeving als zij hiervoor toestemming gekregen. Door SharePoint in te zetten als oplossing is het niet meer nodig om informatie heen en weer te mailen tussen beiden organisaties, maar is alle informatie met een simpele uitnodiging toegankelijk via SharePoint.
[/typo_columns]