OfficeGrip_logo

[typo_columns style=”typo_one-third”]
[typo_alert style=”typo_bouwvastgoed”]

De KoningsspelenKoningsspelen-wit4
[/typo_alert]

Bedrijfsinformatie


Sector

Non-profit organisatie

Medewerkers

8

Vestiging

Rotterdam, Den Haag

Opgericht

2014

Activiteiten

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland en het Caribisch gebied.
In 2013 zijn de eerste Koningsspelen georganiseerd in het kader van de inhuldiging van onze nieuwe Koning. Met ruim 1.3 miljoen sportende leerlingen/kinderen waren de Koningsspelen van 2013 een overweldigend succes. En mede door het succes van de eerste editie werd in overleg met het Koningshuis besloten om de Koningsspelen jaarlijks te organiseren.


www.koningsspelen.nl
[/typo_columns]
[typo_columns style=”typo_one-third.last”]
[typo_alert style=”typo_bouwvastgoed2″]
De Koningsspelen zijn een idee en initiatief van Richard Krajicek als lid van het toenmalige Nationaal Comité Inhuldiging ten behoeve van de feestelijkheden omtrent de inhuldiging van Koning Willem Alexander op 30 April 2013.

De Koningsspelen zetten zich in om de Koningsspelen als jaarlijks evenement terug te laten keren, altijd op de laatste officiële schooldag voorafgaand aan Koningsdag.

De Koningsspelen zijn een gezamenlijk, actief en sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk.
De organisatie wilt met de Koningsspelen bijdragen aan een verbonden, sportieve en gezonde samenleving.

[/typo_alert]

De uitdaging

Na het succes van de eerste Koningsspelen, welke werden georganiseerd vanuit de Richard Krajicek Foundation werd besloten om de Koningsspelen een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.

Omdat de grenzen van de huidige server omgeving van de RFK al bereikt was moest er een goed en betaalbaar alternatief komen.
Hiervoor werd de kennis en ervaring van OfficeGrip ingeschakeld.

De oplossing

De Koningsspelen starten met Office365, dit online platform combineert de Microsoft Office applicatie met e-mail, agenda, web/video conferencing en samenwerkingsoplossingen.
Met behulp van Microsoft Non-profit partner OfficeGrip zette de Koningsspelen binnen 2 dagen het volledige Office365 platform op.

Alle werknemers gebruiken nu Office365 en kunnen documenten delen via SharePoint en OneDrive.
De interne communicatie gaat via Lync en iedereen kan gebruik maken van Exchange (Online), zodat ze nooit meer e-mails hoeven te verwijderen wegens ruimtegebrek op de server.

[/typo_columns]