Dienst

 

Cloud Services Werkplekbeheer
Het beschikbaar zijn en blijven van de werkplekken van uw medewerkers is essentieel. Tegelijkertijd wordt u geconfronteerd met verschillende soorten en merken laptops, tablets, smartphones waar uw medewerkers mee willen werken. Deze flexibiliteit brengt de nodige beheeruitdagingen met zich mee.

Met die ontwikkelingen in gedachte heeft OfficeGrip een dienst ontwikkeld voor werkplekbeheer die inspeelt op het veranderende werkplekgebruik waarbij de noodzakelijke flexibiliteit centraal staat. Een geïntegreerd pakket aan werkplekbeheerdiensten ondersteunt u en uw gebruikers in het dagelijks gebruik en beheer van hun werkplek.

Uw medewerkers kunnen terugvallen op onze getrainde supportdesk met volledig gecertificeerde Microsoft support engineers. Ieder met jarenlange ervaring in beheer en ICT-support. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste Microsoft producten waaronder Windows Intune.

Cloudcomputing

 

Bouwen aan het uniforme platform voor hedendaagse ondernemingen


Er is een nieuw tijdperk aangebroken in IT. Er zijn nu meer apps, meer apparaten en meer gegevens dan ooit. Allemaal dankzij de groei van cloudcomputing en het gebruik van cloudservices.
Hoe kan IT grotere doelmatigheid aansturen en nieuwe manieren bieden om waarde te genereren, nu cloudtechnologieën een steeds belangrijkere rol spelen in het bedrijfsleven? Met het platform dat klaar is voor de cloud en is gebouwd voor bedrijven van nu.

 
 
cloudcomputing-01

Maak van de werkdruk van IT een kans om te bloeien


Big data, moderne apps, de cloud en Bring-Your-Own-Device zijn samenvallende trends die IT echte kansen geven om grotere doelmatigheid te bieden en nieuwe manieren om waarde te genereren.

Om u daarbij te helpen, brengt Microsoft Cloud Platform on-premises oplossingen samen met een cloudplatform in een hybride, zeer alerte en toegankelijke oplossing.

Met de hulpmiddelen voor business intelligence die in Excel zijn ingebouwd, en die nog eens worden versterkt via het krachtige back-endgegevensplatform van SQL Server, maakt Microsoft het voor iedereen gemakkelijk om nieuwe inzichten te verwerven en nieuwe verbindingen en relaties bloot te leggen in gegevenssets.

Innovatie op ondernemingsschaal


Tienduizenden softwaretechnici van Microsoft brengen over de hele wereld Cloud Platform al tot leven in onze nieuwste oplossingen.

Organisaties als die van u profiteren er nu al van door:

 • De kosten en complexiteit van grootschalige datacenters te verlagen
 • Inzichten te krijgen uit alle soorten gegevens, klein en groot
 • Medewerkers in staat te stellen op elk apparaat te werken
 • Nieuwe zakelijke apps te ontwikkelen en bestaande apps te transformeren met cloudfunctionaliteit

 
Aangezien wij een diepgaand inzicht hebben in uw technische omgeving, de uitdagingen waarvoor uw mensen staan en omdat wij tientallen jaren ervaring met productiedatacenters op internetschaal hebben, zijn wij in de unieke positie om oplossingen voor ondernemingen te ontwerpen waarmee de hybride aanpak mogelijk wordt gemaakt.

cloudcomputing-21
 
 
cloudcomputing-3

Ontdek de mogelijkheden van Cloud Platform


Wij nodigen u uit te ontdekken hoe Microsoft-oplossingen Cloud Platform nu al reëel maken met een platform voor moderne bedrijven om grotere doelmatigheid te bieden en nieuwe manieren om rendement te behalen. Hieronder vindt u meer informatie over hoe OfficeGrip haar klanten helpt hun bestaande IT-systemen naar de cloud te brengen om de voordelen van een uniform platform in hun bedrijven te realiseren.
 

Hybride cloud

 

Krijg het beste van beide werelden


Waarom kiezen tussen uw datacenter en de cloud? Een Hybride Cloud-oplossing biedt u beide. Uw bedrijf vereist een flexibele IT-infrastructuur die op aanvraag geschaald kan worden. Met een Private Cloud in uw datacenter bent u sneller en beheert u bronnen effectiever.
Wanneer u uw datacenter verlengt tot de Public Cloud, werkt u in een Hybride Cloud-model.
Een Hybride Cloud geeft u het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf. De Hybride Cloud van Microsoft combineert Microsoft Azure, Windows Server en Microsoft System Center, zodat u Microsofts technologie op hoog niveau in uw eigen datacenter en onze mondiale datacenters hebt.

 
 
 
 
hybridecloud01

Hybride toepassingen


Door te verlengen in de cloud breidt u uw opties uit zonder het moeilijker te maken.

Met een Hybride Cloud van Microsoft kunt u gemakkelijk werkvolumes van uw datacenter naar Microsoft Azure of een datacenter van een hostingserviceprovider verplaatsen terwijl u steeds een volledig overzicht behoudt van de infrastructuur.

U kunt hybride toepassingen bouwen die gebruikmaken van bronnen op locatie en in de cloud.

En u kunt profiteren van opslag, back-up en herstelmogelijkheden met verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Voordelen


 • Behoud consistentie op clouds met bekende hulpprogramma’s en bronnen
 • Breid uw datacenter uit met een consistente beheerhulpmiddelenset, bekende ontwikkeling en identiteitsoplossingen
 • Krijg prestaties op hoog niveau en beveiliging in het datacenter en in de cloud
 • Voldoe aan veranderende zakelijke behoeften met grotere flexibiliteit
 • Bied capaciteit op aanvraag aan


 
 
hybridecloud-02

Microsoft Intune

 

Enterprise Mobility-beheer mogelijk maken


Intune biedt functies voor mobiel apparaatbeheer, mobiel toepassingsbeheer en pc-beheer vanuit de cloud.
Microsoft Intune helpt organisaties hun medewerkers vrijwel overal op vrijwel elk apparaat toegang te verschaffen tot bedrijfstoepassingen, -gegevens en -bronnen en tegelijkertijd bedrijfsgegevens te beveiligen.

 • Mobiel apparaat- en toepassingsbeheer leveren op meerdere populaire platforms: Windows, Windows Phone, iOS en Android
 • De productiviteit maximaliseren met via Intune beheerde mobiele Office-apps

 • Mobiel toepassingsbeheer uitbreiden naar branchespecifieke toepassingen met de Intune app wrapper

 • Toegang bieden tot zakelijke bronnen, op apparaten die zijn gebaseerd op inschrijvings- en nalevingsbeleid

 • Beheer vereenvoudigen via één beheerconsole in de cloud met Intune of lokaal door integratie met System Center 2012 Configuration Manager

 •  
   
   

  Intune-1

  Apparaatkeuze


  Geef uw medewerkers de mogelijkheid om hun apparaten te registreren, in te schrijven en te beheren én bedrijfstoepassingen te installeren vanuit de selfservice bedrijfsportal – allemaal via de apparaten die zij zelf kiezen.

  Ongeëvenaard beheer van mobiele Office-apps


  Maximaliseer productiviteit door uw medewerkers toegang te bieden tot bedrijfsbronnen met de mobiele Office-apps die ze kennen en graag gebruiken.

  U kunt dan ook beleid toepassen waarmee het lekken van bedrijfsgegevens wordt tegengegaan.

   
   
  Intune-2
  Intune-3

  Gegevensbeveiliging


  Beveilig bedrijfsgegevens, inclusief Exchange e-mails, gebaseerd op de inschrijvingsstatus van het apparaat en het nalevingsbeleid van de beheerder.

  Geen infrastructuur nodig


  Het is niet meer nodig hardware en infrastructuur te plannen, kopen en onderhouden als u mobiele apparaten met Intune vanuit de cloud beheert.
  Intune-4
   
  Intune-5

  Enterprise-integratie


  Breidt uw bestaande System Center Configuration Manager-infrastructuur uit door integratie met Intune om een consistente beheerervaring op meerdere apparaten in de cloud en lokaal te leveren.

  Flexibele licenties


  Besteed minder tijd aan het tellen van apparaten met licenties per gebruiker voor Intune.

  Intune maakt ook deel uit van de Enterprise Mobility Suite, de voordeligste manier om Intune, Azure Active Directory Premium en Azure Rights Management te verkrijgen.

  Intune-6
  Intune-7

  Mondiale aanwezigheid met 24/7 ondersteuning


  U krijgt antwoord op uw vragen met Microsoft-ondersteuning die overal ter wereld online en telefonisch beschikbaar is – inbegrepen bij elk Intune-abonnement.
   
   
   
   

  Mobiel apparaatbeheer (MDM)


  Er worden steeds meer en steeds meer verschillende persoonlijke en bedrijfsapparaten gebruikt in organisaties, wat een steeds grotere uitdaging oplevert voor IT-afdelingen die de bedrijfsinformatie moeten beveiligen.
  Met Intune beperkt u de complexiteit tot een minimum, door het mobiele apparaatbeheer via de cloud met geïntegreerde beveiligings- en nalevingsfuncties.

   
  MDM-1

  Selfservice bedrijfsportal


  Een selfservice bedrijfsportal maken waar gebruikers hun eigen apparaten kunnen inschrijven en bedrijfstoepassingen op de populairste mobiele platforms kunnen installeren.

  Automatisch certificaten instellen


  Wanneer een apparaat is ingeschreven, kunt u automatisch certificaten en WiFi-, VPN- en e-mailprofielen instellen, zodat gebruikers met de juiste beveiligingsconfiguraties toegang kunnen krijgen tot bedrijfsbronnen
   
   
  MDM-2
  Intune-3

  Uitgebreide instellingenbeheer


  Uitgebreid instellingenbeheer leveren voor mobiele apparaten, zodat acties op afstand mogelijk worden, zoals het resetten van wachtwoorden, apparaten vergrendelen, gegevens coderen en gegevens volledig wissen om bedrijfsgegevens op kwijtgeraakte of gestolen apparaten te beschermen

  Bedrijfsgegevens beveiligen


  Bedrijfsgegevens beveiligen door toegang tot Exchange e-mail te beperken wanneer een gebruiker op een niet-ingeschreven of niet-overeenstemmend apparaat toegang probeert te krijgen tot bedrijfsbronnen, gebaseerd op beleid van de beheerder
  MDM-4
  MDM-5

  Vereenvoudigd inschrijven van bedrijfsapparaten


  Inschrijving van bedrijfsapparaten vereenvoudigen door in bulk in te schrijven met Apple Configurator of met één serviceaccount.

  Hierdoor kunnen IT-beheerders beleid opstellen en toepassingen op grote schaal implementeren

   

  Strikter ´vergrendel´beleid


  De handhaving van strikter ´vergrendel´beleid mogelijk maken voor Supervised iOS-apparaten, Android-apparaten met Kiosk Mode en Windows Phone-apparaten met Assigned Access
  Intune-6
   

  Mobiel toepassingsbeheer (Mobile Application Management, MAM)


  Medewerkers hebben toegang tot bedrijfstoepassingen, -gegevens en -bronnen nodig vanaf hun eigen mobiele apparaten. Intune pakt deze uitdaging aan door beheerbaarheid en gegevensbescherming direct in de mobiele Office-apps te bouwen die uw medewerkers gebruiken en het meest vertrouwd mee zijn. Intune biedt tevens de flexibiliteit om deze functies uit te breiden naar branchespecifieke apps en om veilige weergave van inhoud mogelijk te maken met de apps Managed Browser, PDF Viewer, AV Player en Image Viewer.
   
   
   
  MAM-1

  Veilig toegang tot bedrijfsgegevens


  Geef uw medewerkers de mogelijkheid veilig toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens met de mobiele Office-apps die ze kennen en graag gebruiken.
  Voorkom het lekken van bedrijfsgegevens door handelingen als kopiëren/knippen/plakken/opslaan in uw beheerde app-ecosysteem te beperken.

  Gemakkelijk beheerbeleid


  Hetzelfde beheerbeleid toepassen op uw bestaande branchespecifieke toepassingen met de Intune app wrapper, waarvoor u geen code hoeft te wijzigen in deze branchespecifieke toepassingen
  MAM-2
  MAM-3

  Beheerd app-ecosysteem


  Gebruikers toestaan veilig inhoud weer te geven op apparaten in uw beheerde app-ecosysteem met de apps Managed Browser, PDF Viewer, AV Player en Image Viewer voor Intune

  Selectief wissen van beheerde apps


  Beheerders en gebruikers van apparaten toestaan bedrijfsinformatie te beveiligen door selectief wissen van beheerde apps en daaraan gerelateerde gegevens wanneer een apparaat is uitgeschreven, niet meer aan de standaarden voldoet, is kwijtgeraakt, gestolen of niet meer wordt gebruikt
   
   
   
   
  MAM-4
   
   
  MAM-6

  Selfservice bedrijfsportal


  Via het selfservice bedrijfsportal beheerders in staat stellen vereiste apps tijdens de inschrijving te pushen en gebruikers toestaan bedrijfsapps te installeren
   

  Mobiele toegankelijkheid aanpassen


  De mogelijkheid bieden specifieke toepassingen of URL´s ontoegankelijk te maken op mobiele apparaten
   
   
  MAM-5
   

  PC-beheer


  Naarmate er in de bedrijfsomgeving meer verschillende apparaten worden gebruikt, wordt het beheer ervan uitdagender.
  Intune biedt een uitgebreide beheeroplossing via één beheerconsole waarmee u uiteenlopende apparaten kunt beheren, ook pc´s en laptops.

   
  pc-beheer-1

  Infrastructuur integreren


  Uw bestaande System Center 2012 Configuration Manager-infrastructuur integreren met Intune.

  Hierdoor krijgt u nog meer mogelijkheden om vanaf één beheerconsole pc´s, Macs en Unix-/Linux-servers te beheren, evenals mobiele apparaten.

  Zo kunt u tegelijkertijd verder bouwen op uw investeringen en vaardigheden

   
   
   
   
   
   

  Realtime beveiliging tegen malware


  Realtime beveiliging bieden tegen malware op beheerde computers, malwaredefinities actueel houden en computers automatisch scannen om te helpen beschermen tegen infecties met malware en andere mogelijk ongewenste software
  pc-beheer-2
   
   
   
  pc-beheer-3

  Gemakkelijk informatie verzamelen


  Informatie verzamelen over hardwareconfiguraties en software die op beheerde computers is geïnstalleerd, zodat u rapporten kunt genereren, groepen computers kunt rangschikken en software-implementaties effectiever kunt uitvoeren
   
   
   
   
   

  Beheer vereenvoudigen


  Het beheer vereenvoudigen door software te implementeren en Windows Firewall te configureren op computers, gebaseerd op door de beheerder gedefinieerd beleid
  pc-beheer-4

Microsoft Azure

 

Wat is Microsoft Azure?


Wat is Azure? Azure is simpelweg het cloudplatform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde services, zoals voor berekeningen, opslag, gegevens, netwerken en toepassingen, waarmee u sneller kunt werken, meer kunt doen en geld bespaart. Maar dat is nog niet alles. Dit is Azure nog meer…
 
 
 
 
 
Azure-1

Het is IaaS + PaaS


Azure is het enige grote cloudplatform dat Gartner een industrieleider noemt voor zowel infrastructure-as-a-servce (IaaS) als platform-as-a-service (PaaS).

Dankzij deze krachtige combinatie van beheerde en onbeheerde services kunt u toepassingen op uw eigen manier bouwen, implementeren en beheren voor maximale productiviteit.

 
 

Azure is klaar voor hybride


Van sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de openbare cloud. Azure doet dat niet.

Dankzij de hybride, zakelijke cloudoplossingen hebt u het beste van beide, waardoor u uw IT-opties eenvoudig kunt uitbreiden.

Met Azure worden gegevensopslag, -back-up en -herstel efficiënter en betaalbaarder.
Het is ook makkelijker toepassingen te bouwen, zowel op locatie als in de cloud.

Azure-2
 
 
 
Azure-3

Het is open en flexibel


Azure ondersteunt alle besturingssystemen, talen, programma’s en frameworks, van Windows tot Linux, van SQL Server tot Oracle en van C# tot Java.

Met Azure hebt u het beste van Windows- en Linux-ecosystemen, zodat u geweldige toepassingen en services kunt ontwikkelen die compatibel zijn met elk apparaat.

Azure werkt altijd


U deelt hetzelfde voor ondernemingen geteste platform dat wordt gebruikt door Skype, Office 365, Bing en Xbox.

Azure biedt een SLA met een beschikbaarheid van 99,95%, 24×7 technische ondersteuning en 24-uursstatuscontrole.

Daarom vertrouwt meer dan 57% van Fortune 500-bedrijven tegenwoordig op Azure.

Onze klanten doen fantastisch werk, van het live streamen van de Olympische Spelen tot online multiplayergames aanbieden.

 
Azure-4
 
Azure-5

Het is betaalbaar en schaalbaar


Azure kan snel op- en neerwaarts schalen om te voldoen aan de vraag, dus u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld.

 
 
 

Het is overal


Azure wordt uitgevoerd op een groeiend mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters over 19 regio’s, waardoor u een breed scala aan opties hebt om toepassingen uit te voeren en ervoor te zorgen dat uw klanten altijd kunnen genieten van uitstekende prestaties.

Azure is de eerste multinationale cloudprovider in het Chinese vasteland en wordt almaar uitgebreid naar nieuwe regio’s over de hele wereld.

 
 
Azure-7
 

Windows Server 2012 R2

 

Meer flexibiliteit en snelheid met Windows Server 2012 R2


Windows Server 2012 R2 biedt hoogwaardige oplossingen voor uw datacenter en hybride cloud die u eenvoudig kunt implementeren en voordelig, toepassings- en gebruikersgericht zijn.
Windows Server 2012 R2 vormt de kern van het Microsoft Cloud OS en biedt de ervaring van Microsoft in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur met nieuwe functies en uitbreidingen in virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure, toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform en meer.

 
 
 
Met Windows Server 2012 R2 kunt u uw belangrijkste werkvolumes uitvoeren met robuuste herstelopties. U profiteert snel van optimale waarde dankzij een uitgebreid aanbod voordelige, hoogwaardige opslagopties en vereenvoudigde levering van IT-services voor meerdere tenants.
U kunt toepassingen op locatie en in de cloud bouwen, implementeren, besturen en bewaken.
Geef gebruikers meer mogelijkheden met beveiligde toegang tot bedrijfsbronnen op elk gewenst apparaat.

 
 
windowsserver-01

Ondernemingsniveau


U kunt prestaties verbeteren en capaciteit efficiënter schalen om de grootste werkvolumes uit te voeren terwijl robuuste herstelopties bescherming bieden tegen storingen.
 
 
 
 

Eenvoudig en goedkoop


U kunt opslag- en netwerkvoorzieningen voor meerdere tenants leveren op voordelige standaardhardware.
windowsserver-02
 
 
 
windowsserver-03

Toepassingsgericht


Dankzij uitgebreide ondersteuning voor open frameworks kunt u nog flexibeler toepassingen en websites bouwen, implementeren en schalen door de mogelijkheid toepassingen uit te wisselen tussen omgevingen op locatie, en openbare clouds en clouds van serviceproviders.
 
 
 

Gebruikersgericht


U kunt een virtuele-bureaubladinfrastructuur implementeren en opslagkosten aanzienlijk terugdringen met een scala aan opslagopties en VHD-ontdubbeling.
 
windowsserver-04
 
 
 
 
 
 
 
windowsserver-05

Servervirtualisatie


Profiteer van de kostenbesparingen die virtualisatie biedt en maximaliseer investeringen in serverhardware door uw servers als virtuele machines te consolideren op een enkele fysieke host.
Met Hyper-V worden meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en meer, parallel uitgevoerd op een enkele server.
Windows Server 2012 R2 breidt de voorzieningen van Hyper-V nog verder uit met extra functies en toonaangevende schaalbaarheid voor hostprocessors en geheugen.

 
 
 

Opslag


Welk opslagplatform u ook gebruikt, de opgeslagen gegevens vormen het fundament van uw bedrijf.
Met Windows Server 2012 R2 kunt u investeringen optimaliseren in uw bestaande opslag, zoals SAN’s.
Ook kunt u schaalbare, krachtige en maximaal beschikbare opslagoplossingen bouwen met behulp van standaardhardware en Windows Server 2012 R2.
Windows Server 2012 R2 helpt u te zorgen dat uw opslag altijd beschikbaar is, zodat ook uw services altijd kunnen worden gebruikt.

 
 
 
 
windowsserver-06
 
 
 
 
 
windowsserver-07

Netwerken


U kunt een geheel netwerk beheren als een enkele server, zodat u beschikt over de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van meerdere servers tegen lagere kosten.
Dankzij automatische omleidingen langs opslag-, server- en netwerkstoringen blijven bestandsservices online en wordt de merkbare uitvaltijd geminimaliseerd.
Windows Server 2012 R2 biedt samen met System Center 2012 R2 een end-to-end softwaregedefinieerde netwerkoplossing voor privé-, openbare en hybride cloudimplementaties.

 
 
 

Serverbeheer en automatisering


Windows Management Framework volgt een op standaarden gebaseerde aanpak voor beheer en biedt een algemeen platform voor automatisering en integratie waarmee u routinetaken kunt automatiseren met hulpprogramma’s als Windows PowerShell.
Andere verbeteringen zorgen voor eenvoudigere implementatie, garanderen dat de onderdelen van uw datacenters correct zijn geconfigureerd en bieden beheermogelijkheden voor meerdere servers via een enkel relevant dashboard in Server Manager.

 
 
 
 
 
windowsserver-08
 
 
 
 
 
 
windowsserver-09

Web- en toepassingsplatform


Windows Server 2012 R2 is net als zijn voorgangers een ijzersterk toepassingsplatform met duizenden reeds gebouwde en geïmplementeerde toepassingen en een actieve community van miljoenen deskundige en ervaren ontwikkelaars.
U kunt toepassingen bouwen en implementeren op locatie of in de cloud, of allebei tegelijk, met hybride oplossingen die in beide omgevingen worden ondersteund.

 
 
 

Toegangs- en gegevensbeveiliging


Met de Microsoft-oplossingen voor toegangs- en gegevensbeveiliging kunt u een enkele identiteit beheren voor elke gebruiker, voor SaaS-toepassingen op locatie en in de cloud.
U kunt het toegangsniveau van een gebruiker tot informatie en toepassingen definiëren op basis van wie ze zijn, waartoe ze toegang willen en vanaf welk apparaat, en zelfs Multi-Factor Authentication toepassen.
U kunt uw mobiele medewerkers beveiligde externe toegang bieden via de RRAS-voorzieningen (Remote Access of Externe toegang) van DirectAccess en VPN (waaronder automatische VPN-verbindingen) in Windows Server, en zorgen dat uw gebruikers hun werkdocumenten van een bedrijfsserver kunnen synchroniseren met hun apparaten.
U kunt bovendien mobiele apparaten beheren door zakelijke gegevens en toepassingen te laten verwijderen wanneer een apparaat verloren, gestolen of niet meer in gebruik is.

 
 
 
 
 
 
 
Intune-6
 
 
 
 
 
windowsserver-10

Virtual Desktop Infrastructure


Met Windows Server 2012 R2 kunt u nog eenvoudiger virtuele bronnen op verschillende apparaten implementeren en leveren. VDI-technologieën bieden eenvoudig toegang tot een uitgebreide, stabiele Windows-omgeving die wordt uitgevoerd in het datacenter op nagenoeg elk apparaat. Microsoft biedt via Hyper-V- en Extern bureaublad-services drie flexibele VDI-implementatieopties in een enkele oplossing: gepoolde bureaubladen, persoonlijke bureaubladen en Extern bureaublad-sessies.
 
 

SQL Server 2014

 

Baanbrekende prestaties en sneller toegang tot gegevens die inzicht verschaffen, aangeleverd door een hybride gegevensplatform

SQL Server vormt het fundament van het uitgebreide gegevensplatform van Microsoft en levert prestaties die essentieel zijn voor bedrijven middels in het geheugen ingebouwde technologie.Daarnaast biedt het sneller inzicht in alle gegevens via vertrouwde programma’s als Excel, en levert het een platform voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen op locatie en in de cloud.
Met SQL Server 2014 kunnen klanten bedrijfsspecifieke toepassingen en Big Data-oplossingen bouwen met technologie in het geheugen met hoog prestatievermogen op werkvolumes in OLTP, datawarehousing, business intelligence en analyses zonder dat er dure uitbreidingen of geavanceerde apparaten hoeven te worden gekocht. SQL Server 2014 gebruikt gemeenschappelijke programmatuur om databases zowel lokaal als in de cloud te implementeren en te beheren. Dit maakt het gemakkelijker voor klanten om met bestaande vaardigheden van de cloud te profiteren.

 
 
 
Met SQL Server 2014 is het gemakkelijker en goedkoper om uitstekend presterende, bedrijfsspecifieke toepassingen te bouwen, evenals Big Data-activa die klaar zijn voor de onderneming en BI-oplossingen die medewerkers helpen om sneller betere beslissingen te nemen. Deze oplossingen zijn flexibel omdat ze lokaal, in de cloud of in een hybride omgeving worden geïmplementeerd, en omdat ze via gemeenschappelijke en bekende programmatuur kunnen worden beheerd.
 
 
 
 
 
sqlserver-01

Bedrijfsspecifieke prestaties


SQL Server 2014 versnelt betrouwbare, bedrijfsspecifieke toepassingen met een nieuwe OLTP-engine in het geheugen waarmee transacties gemiddeld 10x en maximaal 30x sneller worden verwerkt. Voor datawarehousing kan de nieuwe, opwaardeerbare kolomopslag in het geheugen 100x sneller query’s uitvoeren dan de bestaande oplossingen. SQL Server bezorgt u ook een gerust gevoel met de database die al vijf jaar achter elkaar als de best beveiligde database is beoordeeld.
 
 

Sneller inzicht in elk soort gegevens


Verwerf inzichten sneller met een volledig BI-platform dat ervoor zorgt dat u sneller interne en externe gegevens kunt gebruiken, analyseren, opschonen en manipuleren. Met SQL Server 2014 en Power BI voor Office 365 kunt u elke gebruiker in een organisatie gemakkelijk in verbinding brengen met de juiste gegevens die zij nodig hebben om sneller betere beslissingen te kunnen nemen.
 
 
 
sqlserver-02
 
 
 
 
sqlserver-03

Platform voor hybride cloud


SQL Server 2014 is gemaakt voor een hybride omgeving, lokaal en in de cloud, die nieuwe hulpmiddelen bevat waarmee het nog gemakkelijker is om oplossingen voor back-up en noodherstel te bouwen met Microsoft Azure. Er zijn nieuwe hulpmiddelen om op locatie aanwezige SQL Server-databases eenvoudig in de cloud te plaatsen, waardoor klanten hun huidige vaardigheden kunnen gebruiken om te profiteren van de wereldwijde datacenters van Microsoft.
 
 
 
 
 
 
 
windowsserver-10

Baanbrekende prestaties in het geheugen


SQL Server 2014 beschikt over nieuwe in-geheugenvoorzieningen voor het verwerken van transacties, biedt verbeterde mogelijkheden voor datawarehousing en vormt zo een aanvulling op onze huidige technologieën voor datawarehousing en gegevensanalyse. Zorg voor een grotere schaalbaarheid en transformeer uw bedrijf door gemiddeld 10x beter te presteren op het gebied van transactieverwerking, met dezelfde hardware, en meer dan 100x beter te presteren op het gebied van datawarehousing.
 
 
 

In de praktijk bewezen prestaties waar u op kunt rekenen


SQL Server presteert consistent het beste tijdens TPC-E-, TPC-H- en in de praktijk uitgevoerde benchmarktests van toepassingen. SQL Server is door SAP gecertificeerd om onder een aantal van de meest veeleisende omstandigheden te kunnen werken. Zorg dat uw gevirtualiseerde exemplaren van SQL Server betrouwbaardere prestaties leveren middels IO-beheer in Resource Governor.
 
 
 
 
sqlserver-05
 
 
 
 
 
sqlserver-06

Maximale beschikbaarheid en noodherstel


Profiteer van een betere uptime, snellere failover, verbeterde beheermogelijkheden en een beter gebruik van hardwarebronnen met behulp van AlwaysOn, een geïntegreerde oplossing voor optimale beschikbaarheid. In SQL Server 2014 zijn er extra actieve databases, nieuwe online voorzieningen en de mogelijkheid om snel een secundaire database op te zetten in Microsoft Azure.
 
 
 

Schaalbaarheid van rekenkracht, netwerken en opslag voor bedrijven


Met Windows Server kan de fysieke verwerkingscapaciteit nu worden opgeschaald tot maximaal 640 logische processors en van virtuele machines tot maximaal 64 logische processors. SQL Server 2014 maakt gebruik van deze schaal, opslagruimten en netwerkvirtualisatie om het algemene gebruik van de infrastructuur te maximaliseren. Het kan ook op Windows Server Core worden uitgevoerd om het oppervlaktegebied voor aanvallen te verkleinen.
 
 
 
 
sqlserver-07
 
 
 
 
sqlserver-08

Beveiliging en naleving


Help gegevens te beveiligen met een transparante methode voor gegevensversleuteling, het uitvoeren van robuuste controles, uitbreidbaar versleutelingsbeheer en versleutelde back-ups. Het is zelfs nog eenvoudiger om gebruikersmachtigingen voor gegevenstoegang te beheren om de scheiding van taken onder meerdere gebruikers te ondersteunen.

Een consistent gegevensplatform voor migratie van op locatie naar de cloud


Gebruik bestaande vaardigheden en vertrouwde programma’s op het gegevensplatform van Microsoft met SQL Server in een virtuele Microsoft Azure-machine voor de migratie van de huidige lokale toepassingen naar de cloud, en de SQL Database van Microsoft Azure voor nieuwe, moderne toepassingen die de schaal van de cloud ten volle benutten.
 
 
 
 
sqlserver-09
 
 
 
sqlserver-10

Business intelligence voor organisaties


Schaal uw modellen voor bedrijfsinformatie, verrijk uw gegevens en draag bij aan een betere beveiliging ervan, zorg voor kwaliteit en accuratesse met een volledige bedrijfsinformatieoplossing. Bouw uitgebreide, analytische oplossingen van bedrijfsformaat met Analysis Services, en vereenvoudig de implementatie van een model voor bedrijfsinformatie met het semantische BI-model.

Verkrijg voor alle gebruikers sneller inzicht in bekende programma’s als Excel en gegevenstoegang via mobiele apparaten


Sneller inzicht, op locatie en in de cloud, met SQL 2014 en Power BI voor Office 365. Beschik over rijkere visualisaties met behulp van Power Map en Power View. Zoek, gebruik en manipuleer interne, externe, gestructureerde en ongestructureerde gegevens met Power Query. Heb overal toegang tot inzichtelijke gegevens door gebruik te maken van Power BI voor Office 365.
 
 
 
 
sqlserver-11
 
 
 
sqlserver-12

Schaalbare datawarehousing


Opschalen naar petabytes voor met relationele datawarehousing en integreren met niet-relationele bronnen als Hadoop. Zorg dat uw kleinste evenals uw grootste behoeften aan gegevensopslag worden gedekt, terwijl u query’s 100x sneller afhandelt dan met uw traditionele platform, door de massieve parallelverwerking en de in-geheugentechnologie met SQL Server Parallel Data Warehouse.

Gegevenskwaliteit en integratieservices


Integratieservices bestaan onder andere uit ETL-taken (extract, transact, load), en uit de mogelijkheid om als afzonderlijk exemplaar van SQL Server te werken. Verbeter de kwaliteit van gegevens door binnen de organisatie aanwezige kennis en gegevensleveranciers te gebruiken voor het opschonen van gegevens met behulp van Data Quality Services.
 
 
 
sqlserver-13
 
 
sqlserver-14

Eenvoudig te gebruiken beheerprogramma’s


SQL Server Management Studio helpt u bij het centraal beheren van uw database-infrastructuur op locatie én in de cloud. Door de toegevoegde ondersteuning voor Windows PowerShell 2.0 worden beheertaken geautomatiseerd, terwijl de uitbreidingen aan Sys Prep u in staat stellen efficiënter virtuele machines te maken. Vereenvoudig het testen van toepassingen op een enkele database met behulp van Distributed Replay.

Robuuste ontwikkelprogramma’s


Hulpmiddelen voor SQL Server-gegevens kunnen in Visual Studio worden geïntegreerd en kunnen worden gedownload voor het bouwen van volgende generatie web- en bedrijfstoepassingen, programma’s voor bedrijfsinformatie en mobiele toepassingen voor op locatie en in de cloud. Klanten kunnen gebruikmaken van de industriestandaard-API’s (ADO.NET, ODBC, JDBC, PDO en ADO) op diverse platforms, waaronder .NET, C/C++, Java, Linux en PHP.
 
 
 
sqlserver-15
 

Microsoft Dynamics

 

Wat is Microsoft Dynamics


Microsoft Dynamics is een gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossing aangepast aan uw markt. De oplossing zorgt voor tevreden klanten en laat uw business groeien.
Microsoft Dynamics biedt een volledig scala van software die bedrijfsinzichten levert die van belang zijn voor u en uw klanten.
Microsoft Dynamics heeft precies die juiste bedrijfsoplossing voor u, van CRM-software (Customer Relationship Management) tot ERP-software (Enterprise Resource Planning), van supply chain management tot bedrijfsinformatie- en rapportage.

 
 
 

Wat is CRM voor sales?


Customer Relationship Management (CRM) voor sales geeft uw sales de middelen in handen om verkoopprocessen te beheren via verschillende apparaten, kanalen, vestigingen en afdelingen voor een hogere productiviteit, een gerichtere verkoop en snellere afhandeling.
Vertegenwoordigers kunnen doortastender optreden en zich concentreren op de activiteiten die de grootste impact hebben.
Social selling en teamselling maken elk gesprek met de klant relevanter, waardevoller en productiever. Real-time verkoopanalyse verschaft betere inzichten, begrip en vertrouwen in uw pijplijn.

 
 
dynamics-01

Leid uw verkoopteams met vertrouwen


Planning en beheer
 
Behaal strategisch voordeel met realtime informatie over klanten en de concurrentie.
Vergroot het inzicht en maak beter onderbouwde beslissingen door middel van verkooprapporten, interactieve grafieken en dashboards.

 
 
 
 
 
 

Verhoog de productiviteit en besteed meer tijd aan klanten


Accounts en verkoopkansen

Verhoog het gebruik van gebruikers en help de trainingskosten te reduceren met een intuïtieve, complete, procesgerichte ervaring.
Geef inzicht in eerdere en geplande klantinteracties en -activiteiten voor de marketing, verkoop en services.
Verhoog het gebruik van verkoopvertegenwoordigers met de CRM-functies (klantenbeheer) die zijn ingesloten in Outlook.

 
 
 
dynamics-02
 
 
dynamics-03

Verkoop meer door als een netwerk te werken


Sociale gegevens en marktinzichten

Geef uw verkoopteams de juiste sociale gegevens en marktinzichten om de relaties met klanten te onderhouden, meer hoogwaardige leads te genereren en een concurrentievoordeel te behalen.
Sociale gegevens en marktinzichten geven uw verkopers inzicht in de activiteiten en gedachtegang van prospects, klanten en concurrenten, waardoor elk gesprek met de klant relevanter, waardevoller en productiever wordt.

Uw verkoopkantoor—overal en altijd


Mobiele verkopen

Alles wat u nodig hebt op één scherm, op elk apparaat, zodat u ook onderweg slimmer en sneller kunt verkopen. Mobiele apps bieden een consistente ervaring voor pc´s, telefoon en tablets. U kunt activiteiten, contacten en verkoopkansen bijwerken en in realtime inzicht verkrijgen in de belangrijkste gegevens.

 
 
 
dynamics-02
dynamics-03

Verdiep uw klantrelaties met relevantie


Sociale gegevens en marktinzichten

Geef uw verkoopteams de juiste sociale gegevens en marktinzichten om de relaties met klanten te onderhouden, meer hoogwaardige leads te genereren en een concurrentievoordeel te behalen.
Sociale gegevens en marktinzichten geven uw verkopers inzicht in de activiteiten en gedachtegang van prospects, klanten en concurrenten, waardoor elk gesprek met de klant relevanter, waardevoller en productiever wordt.

Bekijk uw verkoopgegevens op een compleet nieuwe manier


Verkoopanalyse

Analyseer en krijg onmiddellijk inzicht in al uw gegevens met selfservice-BI. Verkrijg direct inzicht in uw pijplijn, waar u ook bent en, welk apparaat u ook gebruikt. Biedt uw verkoopmanagers en -vertegenwoordigers de mogelijkheid inzichten te delen en de gegevens te analyseren die ze nodig hebben met realtime verkooprapporten, flexibele dashboards en inline gegevensvisualisatie.

 
 
 
dynamics-06
 
 
 

Wat is CRM voor service?


Customer relationship management (CRM) voor service stelt bedrijven in staat relevantie, responsieve en persoonlijke service te bieden door klanten met servicevragen de juiste antwoorden te bieden op het juiste moment—via het kanaal dat zij hebben gekozen.
Medewerkers krijgen de beschikking over een enkele, totale beleving om de klant een uitstekende beleving te kunnen bieden met informative die verschillende kanalen bestrijkt.

 
 
 
 
 
service01

Service bieden, waar en wanneer dan ook


Service via alle kanalen

Zorg dat de klantenservice bereikbaar is via het web, sociale media, chat, mobiele apparaten en telefoon, met inbegrip van selfservice en sociale klantenservices.
Bied een kanaalcontext voor persoonlijke service met minimale inspanning van de klant.

Ondersteun uw medewerkers. Verras uw klanten.


Bied medewerkers de middelen

Ondersteun medewerkers met één uniforme beleving om snel via de pc of een mobiele apparaat een uitstekende klantenservice te kunnen bieden.
Medewerkers hebben toegang tot alle informatiebronnen die ze nodig hebben, binnen verschillende omgevingen, zodat ze persoonlijkere en effectievere service kunnen bieden.

 
 
service02
 
 
service03

Maak klantenservice zelfoplossend


Zelfbediening

Maak het klanten makkelijk om hun eigen problemen zelf op te lossen. Zorg voor een online support portal dat gebruik maakt van een goede database dat real-time updates kan leveren.
De juiste antwoorden kan geven op vragen over het product of de service. En de juiste documentatie kan leveren.

Geef de juiste antwoorden op het juiste moment


Kennis

Geef de juiste persoon op eenvoudige manier de juiste kennis op het juiste moment om een goede service te bieden.
Bied klanten en werknemers een centrale plek waar ze informatie kunnen vinden.
Zorg ervoor dat uw kennis relevant is door simpel de gegevens van en via verschillende bronnen vast te leggen en te publiceren, terwijl u de impact meet via geavanceerde analyses.

 
 
service04
 
 
service05

Ga met uw klanten om zoals zij dat willen


Sociale klantenservice

Benader klanten zoals zij dat willen via sociale mediakanalen. Luister naar en analyseer interactie op schaal. Stel cases op die zijn gebaseerd op de interactie via sociale media en gebruik gegevens uit sociale media, zoals gevoelens, om de workflow en afhandeling te sturen.

Anticipeer op de behoeften van uw klanten


Serviceanalyses

Ontdek trends, reageer op verkoopkansen en krijg inzicht via dashboards, grondige analyses en krachtige functies voor het visualiseren van gegevens.

 
 
service06
 
 
 
 

Wat is Microsoft Dynamics Marketing?


Met Microsoft Dynamics Marketing kan uw marketingteam marketingcampagnes voor verschillenden kanalen van begin tot einde plannen, uitvoeren en meten, zodat u uw marketingvisie tot uitvoering kunt brengen.
Met onze tools en services voor het automatiseren van de marketing, kunt u via verschillende kanalen persoonlijk contact onderhouden met klanten, uw verkooppijplijn opbouwen, leads kwalificeren en in realtime de impact van uw marketinginvesteringen laten zien.

 
 

 
 
marketing1

Planning en uitvoering stroomlijnen


Marketingresources beheren

Integreer de planning, budgettering en tracering voor alle kanalen, inclusief e-mail en digitale, sociale en traditionele gegevens.
Werk samen en beheer de processen en workflows voor uw team, andere afdelingen en bureaus, via één platform.

 
 
 
 

Het klanttraject ontwerpen


Campagnes voor meerdere kanalen

Spreek klanten aan met persoonlijke campagnes via meerdere kanalen.
In de visuele campagnedesigner kunt u inhoud verslepen om in één venster campagnes te maken en te beheren, voor e-mail, sociale media, evenementen en direct mail.

 
 
marketing2
 
 
 
 
marketing3

Bouw uw verkooppijplijn en genereer meer inkomsten


Leadbeheer en -scoring

Genereer meer sales-ready leads met geavanceerde segmentatie en leadscoring.
Stimuleer de interesse van prospect door middel van lead nurturing programma´s met meerdere fasen voor persoonlijke inhoud en aanbiedingen. Dit houdt in dat u prospects de juiste informatie biedt, zodat ze klant worden.
Combineer uw verkoop- en marketingtrechter voor een betere ondersteuning van de verkoop.

 
 
 
 

Ondersteun uw verkoopteam


Samenwerking tussen de verkoop en marketing

Versterk de synergie tussen de verkoop en marketing door het verkoopteam inzicht te geven in de marketingagenda.
De verkoop kan nu meer inzicht bieden in de campagnes en targeting. En de verkoop- en marketingafdeling kunnen hetzelfde beeld van het klanttraject delen.

 
 
marketing4
 
 
 
marketing5

Luister naar klanten en spreek ze aan via sociale media


Social marketing

Leg contact met klanten en prospects via geïntegreerde, social tools.
Meet de prestaties en impact van een campagne en kijk in hoeverre uw stem wordt gehoord op social media, zoals Twitter, Facebook en YouTube.
Houd uw wereldwijde reputatie en naamsbekendheid in de gaten.

 
 
 
 
 
 

Demonstreer de resultaten en impact


Marketinganalyse

Meet de pijplijn en inkomsten voor elke marketinginvestering om een reëel beeld te krijgen van uw ROI.
Zorg dat uw marketingmensen via visuele dashboards toegang hebben tot gegevens en hier gebruik van kunnen maken.
En krijg een duidelijk overzicht van de campagneresultaten, zodat u de prestaties snel kunt beoordelen.
Vereenvoudig de rapportage door uw marketingmensen bekende tools, waaronder Excel en Power BI, voor realtime rapportage te bieden.

 
 
marketing6
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat is sociale CRM?


Sociale CRM is een hulpmiddel om organisaties te helpen hun weg te vinden in het sociale tijdperk, zowel intern als extern.
Van efficiënte samenwerking binnen organisaties tot luisteren naar de markt en aanspreken van klanten en potentiële klanten zoals zij dat willen – Microsoft Dynamics CRM geeft iedereen in uw organisatie de middelen in handen om een uitstekende klantbeleving te bieden op de sociale media.

 
 

social1

Neem uw sociale pols op


Social engagement

Microsoft Social Engagement helpt u gebruik te maken van het sociale web door te analyseren wat er op sociale media wordt gezegd.
Onze unieke sentimentmonitor evalueert trefwoorden in berichten om te bepalen of ze positief, negatief of neutraal zijn.
U kunt trends identificeren met betrekking tot het gevoel dat mensen bij uw producten of merk hebben.
Vervolgens kunt u uw boodschap en verkoopconversaties effectiever vormgeven.

Sociaal vanuit alle standpunten


Sociale analyses

De robuuste sociale analyses van Microsoft Social Engagement bieden u eenvoudig te lezen diagrammen en grafieken, inclusief de volumegeschiedenis, uw aandeel voor verschillende kanalen, in verschillende talen en kaarten waarop u kunt zien waar berichten vandaan komen.
Gebruik onze geavanceerde filters om de sociale gegevens weer te geven zoals u dat wilt, bijvoorbeeld op basis van bron, sentiment, locatie en meer.

 
 
social2
 
 
 
social3
 

Sociale interactie in CRM


Sociale media en CRM

U kunt sociale gegevens aan Microsoft Dynamics CRM of Microsoft Dynamics Marketing toevoegen aan dashboards of formulieren, zoals account- of campagneformulieren.
Help uw verkoop-, marketing- en serviceteams om uw klanten een ongekende ervaring te bieden.
Social engagement hoeft zich niet te beperken tot een paar individuen in uw marketingorganisatie.

 
 
[et_bloom_inline optin_id=”optin_11″]