Dienst

 

SharePoint Online

Met SharePoint biedt OfficeGrip een schaalbaar platform voor het delen en het opslaan van bestanden en andere informatie met medewerkers, en desgewenst ook met leveranciers en klanten. U kunt al uw bestanden binnen één platform opslaan en er zeker van zijn dat iedereen altijd de meest recente versies gebruikt. Door middel van gebruikersgroepen zien medewerkers alleen die bestanden die ze mogen zien.

Sharepoint-samenwerken

Samenwerken


SharePoint is een platform dat de samenwerking binnen uw organisatie bevordert. Zo is het mogelijk om met SharePoint tegelijkertijd aan dezelfde documenten, presentaties of spreadsheets te werken.

Daarnaast is binnen SharePoint in één oogopslag te zien welke collega online is, en kan er met één druk op de knop direct een chat gestart worden.

 
 
Sharepoint 2

Altijd en overal


Met SharePoint heeft u de mogelijkheid om op ieder moment, vanaf iedere locatie en vanaf met ieder device de meest recente bestanden van uw organisatie te openen, bewerken en opslaan.

SharePoint is zowel online als offline te gebruiken, waardoor een werkende internetverbinding geen vereiste is.

Sharepoint-altijd-up-to-date

Altijd up-to-date


SharePoint is een platform dat zich mee ontwikkelt met uw organisatie.

Dit betekent dat u met SharePoint nooit meer voor de situatie komt te staan dat u een terugkerende eenmalige investering moet doen voor een versie die up to date is.

Daarnaast is het niet meer nodig om een server op locatie te hebben voor uw data.

 
 
Sharepoint 4-2

Projecten


SharePoint is uitermate geschikt voor project gebaseerd werken.
Binnen SharePoint zet u binnen een handomdraai een nieuw project op.

Met documentbibliotheken, een gedeelde agenda, een contactpersonenlijst, een takenlijst en een projectoverzicht heeft u alle tools in handen om een project succesvol te voltooien met behulp van SharePoint.

SharePoint biedt de mogelijkheid om externe contacten uit te nodigen voor een project, waardoor alle projectenleden binnen dezelfde omgeving, met dezelfde recente informatie aan een project kunnen werken.

 
 

Download het eBook: ‘6 redenen om over te stappen van een fileserver naar SharePoint’

 

6 redenen om over te stappen van een fileserver naar SharePoint

De constante technologische evolutie kan soms meedogenloos aanvoelen. Het houdt in dat technologieën die ooit toonaangevend waren binnen de kortste keren de rug worden toegekeerd.

We zijn overgestapt van file servers naar krachtigere tools voor het beheren en delen van uw gegevens. En als uw bedrijf de overstap nog niet heeft gemaakt, loopt u waardevolle kansen voor uw bedrijf mis.

We hebben zes redenen geïdentificeerd waarom u zo snel mogelijk moet overschakelen van een fileserver naar SharePoint:

  • Altijd en overal toegang to uw bestanden
  • Krachtigere zoekfuncties
  • Controle over wie wanneer werkt aan welk bestand
  • Versiegeschiedenis en back-up beveiliging
  • Eén exemplaar van uw bestanden op één vaste plek
  • Gemakkelijk controle houden over veiligheid en naleving

 

6-redenen-om-over-te-stappen-fileserver-sharepoint-2

Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.