Unlimited workspace

Je kantoor in de cloud met Office 365

Met Unlimited Workspace integreer je telefonie en Office-365 werkplekken. Nooit meer gedoe met verschillende apps en tools, alle communicatie gaat via één platform.

Wat is Unlimited Workspace?

Unlimited Workspace integreert je vertrouwde Office 365-applicaties, Microsoft Teams (opvolger van Skype for Business) met jouw telefonie. Wat normaal alleen voor grote ondernemingen bereikbaar was vanwege de complexiteit en hoge kosten, is nu haalbaar voor elke onderneming. Je bent niet alleen locatie-onafhankelijk, maar je kunt ook cross-device werken. Met Unlimited Workspace bel je uit je telefonie- en internetbundel, via het netwerk van T-Mobile: het snelst geteste netwerk met de beste dekking in Nederland.

100% locatieonafhankelijk werken

Al je data in de cloud, cross-device communiceren

Integreer telefonie en Office 365

Bellen met je laptop en bestanden delen via je smartphone

Eén platform voor alle communicatie

Geen gedoe met inloggen en koppelingen

Samenwerking met partners

Nooit meer gedoe met verschillende apps. Met Unlimited Workspace zijn je bestanden, email, samenwerkingstools en telefoonverkeer geïntegreerd in één platform. Nooit meer problemen met inloggen, wachtwoorden of incompabiliteit. Om Unlimited Workspace mogelijk te maken, werken we met twee partners, met elk hun eigen expertise: SolunoBC is expert op het gebied van vaste telefonie, T-Mobile is een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Dankzij de ervaring van drie partijen, is Unlimited Workspace een volwaardig product voor jouw werkplek.

logo_soluno_groen

SolunoBC is één van de grondleggers van cloudtelefonie in Nederland, met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van VoIP en cloudtelefonie.

T-mobile-logo

T-Mobile is expert op het gebied van mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

     

    Laat je gegevens achter om in contact te komen met één van onze specialisten.

    Ja,ik heb de privacy policy gelezen en ga akkoord