OfficeGrip_logo

Sales Medewerker binnendienst gezocht voor één van de beste IT dienstverleners van Nederland. Heb jij een echte winnaarsmentaliteit en sta jij aan het begin van je carrière (of de 2e stap)? Ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie waarbij het uiterste van je wordt gevraagd? Ben jij in staat snel contact te leggen met mensen en deals te sluiten? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Als Sales Medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het creëren van New Business. In de eerste maanden zal je goed begeleid en getraind worden om vervolgens het uiterste uit jezelf te halen op het gebied van sales. Er zijn meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Takenpakket

In deze functie werk je in het hechte salesteam onder de vleugels van de commercieel eindverantwoordelijke. Naast het invullen van allerlei mooie en onverwachte sales opportunities en activiteiten, bestaat je werkweek globaal uit onderstaande taken;

  • Identificeren en benaderen van potentiële klanten (leads);
  • Onderhouden van contacten met potentiële en bestaande klanten;
  • Adviseren en verkopen van producten en diensten aan nieuwe en bestaande klanten;
  • Meedenken over en het uitvoeren van marketingcampagnes;
  • Onderzoek doen naar de eigen markt en concurrenten.

Wat biedt OfficeGrip?

Inhoudelijk interessant, uitdagend en afwisselend werk in een jonge dynamische organisatie. Daarnaast geven wij je veel ruimte voor eigen initiatief en is er veel aandacht voor jou als persoon. Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing zijn namelijk belangrijke speerpunten binnen OfficeGrip.

  • Mooie (starters)baan binnen een leuke en groeiende organisatie
  • Een goed salaris met ruime bonusregeling
  • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven

Wie is OfficeGrip?

Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf gericht op online werken. Als nummer 1 in ‘Cloud Computing’ hebben we intensief contact met Microsoft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken. Iedereen werkt hoe en waar, hij of zij, zich prettig bij voelt. Dat je naast keihard werken ook moet kunnen relaxen met collega’s is vanzelfsprekend. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hebben een creatieve kijk op techniek.

OfficeGrip staat voor gespecialiseerd ICT-advies. Met tien jaar ervaring zijn wij dé specialist in het inrichten, installeren en beheren van de hybride Cloud oplossingen voor onze klanten. Bij OfficeGrip staat een zeer klantgerichte en professionele service centraal.

Ons klantenbestand bestaat uit vele bekende non-profit organisaties en dienstverleners in het MKB segment. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk, gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën. Als Microsoft Cloud Accelerate partner en Small Business Gold partner hebben we een groot vertrouwen in producten als Office365 en Azure en richten ons op de toepassing hiervan bij onze klanten en prospects.

Mocht bovenstaande vacature je aanspreken, zou ik je graag willen uitnodigen om je CV met duidelijke motivatie te sturen naar: sollicitatie@officegrip.nl.