OfficeGrip_logo

[typo_columns style=”typo_one-third”]
[typo_alert style=”typo_transport”]

Roosenboom TransportLogo Roosenboom Transport en Expeditie BV
[/typo_alert]

Bedrijfsinformatie


Sector

Transport & Logistiek

Medewerkers

10

Vestiging

Bergen op Zoom

Opgericht

1991

Activiteiten

Roosenboom is een internationaal transport- en expeditiebedrijf dat gevestigd is in Bergen op Zoom, centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen.
Roosenboom beschikt over tautliners, huif-, kasten- en citytrailers welke worden ingezet voor vervoer binnen Europa.
De specialiteit van Roosenboom ligt in het distributieverkeer binnen de Benelux en transporten van en naar Duitsland.

www.roosenboom-logistiek.nl
[/typo_columns]
[typo_columns style=”typo_one-third.last”]
[typo_alert style=”typo_transport2″]
Roosenboom Transport & Expeditie B.V. is een internationaal transport- en expeditiebedrijf dat gevestigd is in Bergen op Zoom, centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen.

Roosenboom heeft de beschikking over meer 3.500m2 opslagruimte, ingericht met palletstellingen verdeeld over 2 locaties in Bergen op Zoom.

Door een nauwe samenwerking met een grote groep betrouwbare collega transportbedrijven heeft Roosenboom Transport & Expeditie altijd de mogelijkheid om vrachten op zeer korte termijn binnen de gehele Benelux en Duitsland te vervoeren.

[/typo_alert]

De uitdaging

De bedrijfsvoering van Roosenboom Transport & Expeditie is voor een groot deel afhankelijk van telefonie. Het telefonische contact met haar klanten, leveranciers en chauffeurs is van groot belang, en gaat de gehele dag door.

In 2014 bevond Roosenboom zich in de situatie dat de huidige telefooncentrale aan vervanging toe was. De snel groeiende organisatie had behoefte aan een schaalbare telefonieoplossing volgens de nieuwste technologieën, waarbij de medewerkers ongeacht locatie altijd bereikbaar moesten kunnen zijn.

Al snel bleek een VoIP centrale hiervoor de oplossing, en werd OfficeGrip ingeschakeld om deze VoIP centrale te implementeren binnen Roosenboom Transport & Expeditie.

De oplossing

Om aan de wens wat betreft een schaalbare telefonieoplossing volgens de nieuwste technologieën van Roosenboom Transport & Expeditie te voldoen heeft OfficeGrip gekozen voor een combinatie van Microsoft Lync en Microsoft Exchange. Deze oplossing zorgt ervoor dat alle communicatiekanalen, te weten telefonie, email en fax, schaalbaar zijn en altijd gebruik maken van de nieuwste technologieën.

Met Microsoft Lync wordt er gebruikt gemaakt van een VoIP telefonie oplossing waarbij alle medewerkers zowel op de werkplek bereikbaar zijn als ook mobiel bereikbaar zijn via de Microsoft Lync applicatie. Met de inzet van Microsoft Exchange hebben de medewerkers van Roosenboom een platform ter beschikking voor email, agenda, contactpersonen, fax en voicemail.

Door de naadloze integratie tussen Microsoft Lync en Microsoft Exchange beschikt Roosenboom Transport & Expeditie over een communicatieplatform welke schaalbaar is en zich mee ontwikkelt met de organisatie.
[/typo_columns]