OfficeGrip_logo

[typo_columns style=”typo_one-third”]
[typo_alert style=”typo_geel”]

Business Park AviolandaBusiness Park Aviolanda
[/typo_alert]

Bedrijfsinformatie


Sector

Zakelijke dienstverlening

Medewerkers

10

Vestiging

Hoogerheide

Opgericht

2006

Activiteiten

Business Park Aviolanda maakt onderdeel uit van Aviolanda Woensdrecht: een duurzame, ruimtelijke en economische gebiedsontwikkeling voor mensen, omgeving én bedrijven. In dit kader richt Business Park Aviolanda zich op de vastgoedontwikkeling, clusterontwikkeling en het parkmanagement.

www.businessparkaviolanda.nl
[/typo_columns]
[typo_columns style=”typo_one-third.last”]
[typo_alert style=”typo_geel2″]
Business Park Aviolanda ontwikkelt zich als dé aerospace innovation hub op het gebied van community building, markt ontwikkeling en de creatie van marktplaats. Het is de Nederlandse one stop shop voor onderhoud en kennisuitwisseling op het duurzame bedrijventerrein bij Vliegbasis Woensdrecht.

Binnen de duurzame, ruimtelijke en economische gebiedsontwikkeling is aandacht voor werken, wonen, personeel, scholing en onderzoek. Natuurlijk met een uitstekende bereikbaarheid en topfaciliteiten zoals de landingsbaan, parkmanagement, hangars en internationale kwaliteitserkenningen.

[/typo_alert]

De uitdaging

Alhoewel Business Park Aviolanda een eigen kantoor heeft wat gevestigd is op de vliegbasis Woensdrecht, werkt het overgrote deel van de medewerkers op locaties verspreid door het land.

Dit zorgde voor de uitdaging dat alle medewerkers locatieonafhankelijk moesten kunnen blijven werken, waarbij alle medewerkers altijd en overal toegang dienden te hebben tot de meest recente informatie, de meest recente versies van bedrijfsbestanden en op een gemakkelijke manier moesten kunnen communiceren.

De oplossing

Samen met OfficeGrip heeft Business Park Aviolanda gekozen voor Office 365 in combinatie met SharePoint. Voor Business Park Aviolanda is SharePoint ingezet als platform voor het document management, waarbij alle medewerkers vanaf iedere locatie toegang heeft tot de meest recente bedrijfsbestanden.

Als aanvulling hierop wordt SharePoint ingezet als Social Intranet, waarbij de algemene communicatie gecentraliseerd binnen SharePoint plaatsvind. Om het locatieonafhankelijk werken nog krachtiger te maken is er gekozen om SharePoint te combineren met Office 365.
 
Iedere medewerker heeft de beschikking over de meest recente versie van Office, en met Skype voor Bedrijven heeft iedere medewerker een tool in handen om locatieonafhankelijk deel te nemen aan videovergaderingen.
[/typo_columns]