Business Park Aviolanda

De uitdaging

Alhoewel Business Park Aviolanda een eigen kantoor heeft wat gevestigd is op de vliegbasis Woensdrecht, werkt het overgrote deel van de medewerkers op locaties verspreid door het land.

Dit zorgde voor de uitdaging dat alle medewerkers locatieonafhankelijk moesten kunnen blijven werken, waarbij alle medewerkers altijd en overal toegang dienden te hebben tot de meest recente informatie, de meest recente versies van bedrijfsbestanden en op een gemakkelijke manier moesten kunnen communiceren.

De oplossing

Samen met OfficeGrip heeft Business Park Aviolanda gekozen voor Office 365 in combinatie met SharePoint. Voor Business Park Aviolanda is SharePoint ingezet als platform voor het document management, waarbij alle medewerkers vanaf iedere locatie toegang heeft tot de meest recente bedrijfsbestanden.

Als aanvulling hierop wordt SharePoint ingezet als Social Intranet, waarbij de algemene communicatie gecentraliseerd binnen SharePoint plaatsvind. Om het locatieonafhankelijk werken nog krachtiger te maken is er gekozen om SharePoint te combineren met Office 365.
 
Iedere medewerker heeft de beschikking over de meest recente versie van Office, en met Skype voor Bedrijven heeft iedere medewerker een tool in handen om locatieonafhankelijk deel te nemen aan videovergaderingen.