Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Windows 8 eind oktober beschikbaar.

Apparaten met het nieuwe besturingssysteem Windows 8 van Microsoft zullen eind oktober beschikbaar zijn. De definitieve versie van Windows 8 is begin augustus klaar.

Dat zei Tami Reller, CFO van Windows, maandag op de Worldwide Partners Conference van Microsoft in Toronto. Het is de eerste keer dat Microsoft een officiële datum noemt voor de lancering van Windows 8.

Het is niet bekend of Windows 8 meteen wereldwijd verkrijgbaar is, maar het lijkt waarschijnlijk dat de opvolger van Windows 7 eind oktober ook in de Nederlandse schappen ligt.

Prijzen voor Windows 8 noemde Reller niet. Microsoft maakte eerder wel bekend dat een upgrade naar Windows 8 Pro 40 dollar gaat kosten voor gebruikers van Windows 7, Vista of XP.

Hart en ziel van Microsoft

Topman Steve Ballmer van Microsoft noemde de lancering van Windows 8 “de grootste gebeurtenis voor Microsoft in minstens 17 jaar”, daarmee verwijzend naar het besturingssysteem Windows 95. Volgens de topman is Windows de fundering waarop heel Microsoft is gebouwd. “Windows is het hart en de ziel van Microsoft.”

Het nieuwe systeem zal te gebruiken zijn op pc’s, tablets, notebooks en smartphones, aldus Ballmer. Windows 8 wordt in 109 talen en op 231 markten wereldwijd uitgebracht.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Reageren niet mogelijk.