OfficeGrip_logo

Als Young Professional sta je aan het begin van je carrière. Je bent net afgestudeerd of hebt juist enkele jaren werkervaring opgedaan. Hoe dan ook sta je op een kruising: Wat is de beste volgende stap voor jou?

OfficeGrip biedt veelbelovende Young Professionals de kans om deel te nemen aan een uitdagend (IT) Traineeship. Op deze manier worden praktijkervaring en kennis perfect gecombineerd.  We houden rekening met jouw ambities en zetten graag jouw talenten in op de juiste plek in onze organisatie.

Wie ben jij?

Je bent bezig met de laatste fase van jouw studie of je bent net afgestudeerd. Ook als je al een aantal jaar werkt en je nog zoekend bent naar jouw ideale werkgever, dan nodigen wij je uit om verder te lezen. Een IT-achtergrond hoef je niet persé te hebben, passie voor slimme technieken wel! We vinden het belangrijk dat je sociaal vaardig bent, goed kunt communiceren en samenwerken. Je wilt aan de slag bij een tof bedrijf waar je kunt leren, jezelf kunt ontwikkelen en in een branche waar toekomst in zit. De rest leer je bij ons vanzelf!

Wat ga je bij ons doen?

Wanneer je als Young Talent start bij OfficeGrip ligt alles voor je open. Jij beslist over de ontwikkeling van jouw carrière. Wij reiken je de kansen, de tools en de faciliteiten aan, maar het is aan jou om die goed te gebruiken en van jouw traineeship een succes te maken en daarnaast om mee te bouwen aan de verdere groei van OfficeGrip. Aan jou de keuze of je meer het technische of meer het functionele (business) pad bewandelt. Ligt jouw kracht in het verkopen van IT-diensten en producten, of verdiep jij je liever in de techniek? Misschien vind je het supergaaf om onze klanten te adviseren en te helpen, of om trainingen te geven bij onze klanten? We focussen op de volgende drie werkvelden:

 

Migratie – Productivity – Security

“Zelf je eigen carrière vormgeven, direct impact maken en meebouwen aan een zeer snel groeiende organisatie.”

 

Wat bieden wij jou?

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en de beste kunt worden binnen jouw specialisme. Samen blijven we onszelf ontwikkelen, want onvoorspelbaarheid is een gegeven. Daarom bieden we jou de ruimte om ons te vertellen waarin jij je wilt verdiepen, waarom dat goed voor jou is en waarom juist dát de toekomst is van jouw vakgebied en ons werkveld. Verder bieden wij jou:

 • Een gaaf kantoor met fantastische collega’s, leuke klanten en een heerlijke dagelijkse lunch;
 • Marktconform salaris met 23 vakantiedagen, 4 bonusdagen en een pensioenregeling;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een opleidingstraject met veel afwisselende en uitdagende functies;
 • Snelle doorgroeimogelijkheden;
 • Volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;
 • En last but not least; een ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Denk aan maandelijkse borrels, teamuitjes, family BBQ’s, bootcamp voor de deur van kantoor, pizzasessies en nog veel meer…

 

Kies voor het gaafste traineeship waar je direct echt impact kan maken met jouw kwaliteiten en geef je talent de ruimte! Solliciteer en overtuig ons van je kwaliteiten.

Selectieprocedure Talent Program – OfficeGrip Young Talent word je niet zomaar:

 1. Stel jezelf voor – Dat mag met een brief en CV maar dat mag ook creatiever doormiddel van bijvoorbeeld een korte video of… en het balletje begint te rollen.
 2. Eerste selectiegesprek – Sterke motivatie? Passend CV? Dan nodigt onze HR manager je uit voor een (Skype-)gesprek.
 3. Tweede selectiegesprek – Ben je door naar de volgende ronde? Dan maak je eerst een ‘big five persoonlijkheidstest’. In het tweede gesprek bespreken we de uitslag van deze test en maak je alvast kennis met enkele OfficeGrip collega’s.
 4. Arbeidsvoorwaarden – Heb je alle stappen succesvol doorlopen? YES! Tijdens een gesprek nemen we alle arbeidsvoorwaarden met je door en bespreken we wanneer je gaat beginnen.

Wie is OfficeGrip?

Je gaat werken bij een snel groeiend, innovatief bedrijf. In het bijzonder richten we ons, als één van de eerste ‘Tier-1’ Cloud Solution Providers in Nederland op Microsoft Cloud diensten. We hebben daarover dan ook intensief contact met Microsoft, op zowel commercieel als technisch vlak. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.

Ons klantenbestand bestaat uit vele bekende dienstverleners en Non-Profit organisaties met een omvang tussen de 10 en 1000 medewerkers. Met een jong, deskundig en flexibel team leveren wij hoogwaardig maatwerk gebaseerd op de verschillende Microsoft technologieën.

Heb je interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande en hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie en cv naar sollicitatie@officegrip.nl.

Vragen? Neem contact op met Marjolein Meijer: 088 47 47 400

 

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.