OfficeGrip_logo

E-mails samenvatten en opstellen met Copilot in Outlook

In Outlook maakt Copilot voor Microsoft 365 het beheren van e-mails eenvoudiger, zodat u zich meer kunt concentreren op effectieve communicatie. Het helpt u lange e-mailgesprekken te begrijpen, verschillende gezichtspunten te zien en onbeantwoorde vragen te ontdekken. Met Copilot kunt u snel antwoorden met aanwijzingen of korte notities omzetten in volledige e-mails met behulp van bronnen uit Microsoft 365. U kunt ook eenvoudig de toon en lengte van uw bericht aanpassen.

Bekijk een korte video om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden die beschikbaar zijn met Copilot in Outlook.

Inhoudsopgave

E-mailthreads samenvatten

Copilot in Outlook introduceert de functie “Thread Summarize”, ontworpen om uw e-mailbeheer te vereenvoudigen. Met deze functie biedt Outlook beknopte opsommingen of genereert het een volledige samenvatting van de gekozen e-mailthread, weergegeven boven de thread in het leesvenster. Dit ontwerp maakt het gemakkelijker om de hoofdpunten van uitgebreide e-mailgesprekken te begrijpen. Bovendien bevat de samenvatting links naar specifieke reacties, waardoor snelle toegang tot verschillende delen van de thread mogelijk is.

Concept-e-mails

Copilot in Outlook introduceert ook de functie voor het opstellen van e-mails, waarmee u sneller e-mails kunt opstellen. Deze functie maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking om u te helpen e-mails te schrijven door suggesties te doen op basis van de context van uw bericht. Copilot in Outlook kan u ook helpen bij het schrijven van e-mails vanaf het begin, met behulp van de informatie die u verstrekt. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe e-mail beginnen door een onderwerp en enkele opsommingstekens op te geven. Copilot in Outlook gebruikt deze informatie vervolgens om een volledige e-mail voor u op te stellen.

microsoft-365-copilot-maken-concepten

Om een ​​concept te verfijnen, kunt u de toon of lengte van het antwoord aanpassen. U kunt Copilot in Outlook bijvoorbeeld vragen om de e-mail formeler of informeler te maken, of langer of korter te maken.

microsoft-365-copilot-tone-of-voice-1

Vereisten

Standaard wordt het Outlook-bureaublad (ook bekend als de klassieke Outlook voor Windows) geleverd met een schakelaar in zowel het huidige kanaal (preview) als het huidige kanaal, zodat u kunt overstappen naar de nieuwe Outlook voor Windows, wat nodig is om te profiteren van de Copilot functionaliteit.

Ook aan de slag met Copilot?

Download dan gratis ons eBook voor meer informatie

Download het gratis eBook:

Stappenplan voor het implementeren van Copilot for Microsoft 365 in uw organisatie

Meer lezen

Achtergrond

Secure7: Versterking van uw cyberweerbaarheid in het licht van NIS2

Cybersecurity is een cruciaal onderwerp in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. Het beschermt onze gegevens, systemen en infrastructuur tegen kwaadwillende aanvallen en bedreigingen. Met de voortdurende groei van technologie en het toenemende aantal cyberaanvallen, wordt het waarborgen van digitale veiligheid steeds urgenter.

Lees meer...
header-nis2-self-assessment-8
Beveiliging

Nieuw! Het OfficeGrip NIS2 Self Assessment

Met trots kondigen wij in dit blog de lancering van het OfficeGrip NIS2 Self Assessment aan. Dit Assessment is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van de aanstaande NIS2-regelgeving. Deze kosteloze online zelfevaluatie kunt u inzetten om inzicht te krijgen in hoeverre uw organisatie impact gaat ervaren van de NIS2 wetgeving en in welke mate u al voldoet aan de beoogde NIS2 cyberveiligheid maatregelen.

Lees meer...
copilot-nederlands
Achtergrond

Copilot for Microsoft 365 nu beschikbaar in het Nederlands

Goed nieuws voor alle Nederlanders! Eerder was Microsoft Copilot al beschikbaar in het Engels, maar nu kunnen Nederlandse gebruikers ook vragen stellen en antwoorden ontvangen in hun eigen taal. Dit zal de efficiëntie van deze revolutionaire tool nog verder vergroten!

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!