OfficeGrip_logo

Adoption & Change Management

voor Accountancy

Benut het volledige potentieel van de nieuwe IT-omgeving

Een succesvolle adoptie

Implementatie van een nieuwe ICT-omgeving bij een accountantskantoor vereist niet alleen technische expertise, maar ook een diepgaand begrip van de menselijke factor. Bij OfficeGrip begrijpen we dat het succesvol inrichten van een doeltreffende ICT-omgeving voor een accountancybedrijf afhankelijk is van de betrokkenheid en acceptatie van medewerkers. Ons Adoption & Change Management-traject is ontworpen om interactie met werknemers te bevorderen en te zorgen voor optimale begeleiding tijdens deze transitie.

adoptie-digital-readiness-assessment-2

Een grondige analyse

Digital Readiness Assessment

Onze aanpak begint met een grondige analyse van de huidige situatie. Door in gesprek te gaan met uw personeel krijgen we inzicht in de wensen, behoeften, digitale vaardigheden en bereidheid tot verandering binnen uw organisatie. Dit Digital Readiness Assessment legt de basis voor een gerichte aanpak die aansluit bij de specifieke behoeften van uw accountantskantoor.

Adoptiebehoeften in kaart brengen

Change Management

Na het Digital Readiness Assessment voeren we Change Management gesprekken met personen van verschillende afdelingen of key-users. Tijdens deze gesprekken worden (afdelings)scenario’s beschreven, waarbij we rekening houden met de unieke bedrijfsprocessen en behoeften van onze organisatie.

IT migratie training

Specifieke combinaties

Trainingen op maat

Elk accountantskantoor is uniek, en daarom ontwerpen we onze trainingen volledig op maat. Deze trainingen zijn specifiek gericht op het optimaal begeleiden van medewerkers tijdens de overgang naar de nieuwe ICT-omgeving. Of het nu gaat om het efficiënt gebruik van nieuwe software of het begrijpen van geavanceerde functies, onze trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw team.

Extra ondersteuning

Eén-op-één begeleiding

Ons floorwalk-traject biedt extra ondersteuning aan werknemers door middel van één-op-één begeleiding op de werkvloer. Gecertificeerde Microsoft-experts komen naar uw organisatie en helpen medewerkers bij het overwinnen van individuele uitdagingen. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de overgang soepel verloopt en dat medewerkers zich snel vertrouwd voelen met de nieuwe ICT-omgeving.

Adoption
training-1

Benut het volledige potentieel

Een soepele overgang

Bij OfficeGrip geloven we dat een succesvolle implementatie niet alleen draait om technologie, maar ook om de mensen die ermee werken. Onze adoptietraining voor accountants is ontworpen om deze overgang zo soepel mogelijk te maken, met een focus op de unieke behoeften van uw organisatie. Samen zetten we de koers uit naar een geoptimaliseerde en efficiënte ICT-omgeving, waarin uw team met vertrouwen en vaardigheid kan opereren.

Trainingen voor eindgebruikers

User Training Sessions

Onze interactieve User Training Sessions zijn ontworpen om gebruikers op een effectieve manier vertrouwd te maken met de digitale omgeving. We moedigen deelnemers aan om vragen te stellen, problemen te bespreken en praktische oefeningen uit te voeren om hun vaardigheden te verbeteren. Hoewel de trainingen digitaal beschikbaar zijn, raden we trainingen op locatie aan voor een optimale leerervaring die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Onze ervaren trainers staan klaar om uw team te ondersteunen bij het verbeteren van hun productiviteit door effectief gebruik van technologie.

user-training-session
admin-training-session

Trainingen voor beheerders

Admin Training Sessions

Onze Admin Training Sessions worden vaak uitgevoerd via Microsoft Teams met een maximum van 3 beheerders per training, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke interactie en gerichte begeleiding. Hoewel digitale trainingen efficiënt en gemakkelijk toegankelijk zijn, bieden wij ook de mogelijkheid van trainingen op locatie. Dit kan vooral waardevol zijn voor een hands-on leerervaring en om specifieke systeemconfiguraties in de eigen werkomgeving te begrijpen. We raden trainingen op locatie aan voor een diepgaand begrip van de nieuwe digitale omgeving en om een effectieve integratie binnen uw organisatie te waarborgen. Onze trainers zijn experts in het begeleiden van beheerders, en staan klaar om uw team te ondersteunen bij het optimaliseren van de nieuwe digitale tools en processen.

#secureyourworkplace

Security Awareness

OfficeGrip zet met Security Awareness in op de menselijke kant van cybersecurity. Met geautomatiseerde, AI-driven trainingssoftware en gepersonaliseerde en realistische phishingsimulaties, wordt het gedrag van medewerkers beïnvloed en wordt er gebouwd aan een ‘human firewall’. Medewerkers ontvangen op basis van hun awareness level korte gerichte microlearnings, zodat zij om leren gaan met verschillende type cyberdreigingen. Met uitgebreide rapportages krijgt u real-time inzicht in de kwetsbaarheid en veerkracht van uw organisatie.

security-awareness

Wilt u meer weten over de trainingsmogelijkheden voor uw organisatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!