OfficeGrip_logo

Bent u klaar voor Microsoft Office 365 voor non-profitorganisaties?

Ontdek of het voor uw organisatie voordelig is om over te stappen naar Office in de cloud

Bevindt uw personeel zich op verschillende locaties? Is er een beperkt budget voor IT-ondersteuning, zoals installaties en upgrades? Willen uw personeelsleden en vrijwilligers werken vanaf hun persoonlijke toestellen, zoals smartphones of tablets? Uw non-profitorganisatie of liefdadigheidsinstelling is misschien klaar om naar de cloud te migreren. Maar u bent wellicht ook wat huiverig om uw bedrijf volledig online te zetten, vooral als u met gevoelige informatie werkt. Met Microsoft Office 365 voor non-profitorganisaties is het allebei mogelijk: zowel de mogelijkheden en de beveiligde omgeving van geïnstalleerde software als de gedeelde beschikbaarheid van de cloud, waar u ook bent.

Voor non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen zijn er nu gedoneerde versies en versies aan verlaagde prijs van Office 365 beschikbaar, die speciaal zijn afgestemd op non-profitorganisaties. En omdat niet alle non-profitorganisaties even groot zijn en dezelfde technologiebehoeften hebben, kunt u uit verschillende abonnementen kiezen.

Voordelen van Office 365.

Office 365 verrijkt de functies voor tekstverwerking, gegevensanalyse, communicatie en productiviteit van Office waarmee uw personeel al vertrouwd is. Hieronder volgen een aantal belangrijke voordelen:

Office Web Apps. U bent onderweg naar huis en realiseert zich dat u vergat een belangrijk document bij te werken. Wat nu? Met Office Web Apps kunt u documenten rechtstreeks in de browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox of Safari) van uw thuiscomputer openen, bekijken en bewerken. Uw personeelsleden kunnen Office Web Apps op hun eigen toestellen gebruiken, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waar en wanneer dan ook te werken.

Gehoste e-mail. Met Microsoft Exchange Online hebt u toegang tot uw e-mail, gedeelde kalenders en contactpersonen vanaf uw pc, Mac, smartphone of tablet zonder dat u gebruik hoeft te maken van een VPN of externe toegang tot uw kantoor. Office 365 biedt elke gebruiker 25 GB aan opslagruimte voor e-mail, met bijlagen van maximaal 25 MB per e-mail.

Documenten delen. U kunt documenten eenvoudig met uw collega’s delen met SharePoint Online. Dit is een onlineopslaglocatie voor documenten in de cloud. U kunt zelfs documenten tegelijkertijd met anderen bewerken, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Samenwerken in HD. Microsoft Lync Online is een alles-in-één hulpmiddel voor videogesprekken, webconferenties, chatberichten en audiogesprekken. Met videoconferenties in HD kunt u met personeelsleden en vrijwilligers buiten het kantoor vergaderen en samenwerken. Lync Online bevat een realtime-functie voor het maken van aantekeningen, zodat u ideeën en aantekeningen van uw vergaderingen kunt bijhouden.

Beveiliging en privacy. Naast de ingebouwde bescherming tegen spam en malware voor e-mail kunt u met Office 365 ook mobiele toestellen beveiligen. Uw IT-medewerkers kunnen de beveiligingsopties van uw organisatie in één console (een beheercentrum op het web) beheren en aanpassen. Als uw organisatie met gevoelige informatie omgaat, worden uw gegevens beschermd in de cloud. Office 365 voldoet aan branchenormen, waaronder HIPAA, FISMA, BAA.

24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning. Uw organisatie heeft geen eigen IT-team? Partner365 biedt 24 uur per dag en 7 dagen per week professionele ondersteuning.

Het geschikte abonnement kiezen

De personeelsbezetting en technische behoeften van non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen variëren. Er bestaat dus geen pasklaar Office 365-aanbod. Voor een GRATIS advies op maat kunt u nu contact opnemen met de Non Profit partner van Microsoft, Partner365 via 088 47 47 477 en wij helpen u direct verder.

Migratie en onderhoud

Office 365 is ontworpen om IT-taken zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op de missie van uw organisatie. Voor non-profitorganisaties zonder IT-medewerkers geldt dat Partner365 de instellingen kan configureren en services aanpassen in functie van behoeften van het personeel.

Zo krijgt u Office 365

Bel nu naar 088 47 47 477 om te weten of uw organisatie in aanmerking komt voor de gedoneerde en afgeprijsde versies van Office 365.

Non-profitorganisaties als vereniging of stichting zijn erkend om in aanmerking te komen voor de non-profitprogramma’s van Microsoft. Deze organisaties hebben geen winstoogmerk en hun missie dient de lokale gemeenschap, zoals bijvoorbeeld:

  • Armoedebestrijding
  • Bevordering van onderwijs en opleiding
  • Verbetering van sociaal welzijn
  • Behoud van cultuur
  • Behoud of herstel van het milieu
  • Bevordering van mensenrechten
  • Opbouw van maatschappelijk middenveld

Meer informatie of een afspraak maken bel dan 088 47 47 477

 

Deel dit artikel

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!