OfficeGrip_logo

Black Friday aanbiedingen bij Odido

Profiteer van 20 tot 27 november van aantrekkelijke aanbiedingen!

Black Friday staat weer voor de deur en onze Business Partner Odido komt met zeer aantrekkelijke acties. Van 20 tot en met 27 november kunnen klanten profiteren van buitengewone aanbiedingen en kortingen op zakelijke abonnementen. Dit is de perfecte gelegenheid om uw contracten te herzien en tegen een voordeliger tarief in te kopen.

Zakelijk Internet zonder installatiekosten

In de Black Friday actieperiode worden geen installatiekosten berekend bij het aanvragen van een Zakelijk Internet abonnement. Bovendien kunt u tot wel 12 maanden genieten van Zakelijk Internet voor slechts €25,- per maand, met snelheden tot 1 Gb beschikbaar op Odido Own Fiber. Voer de postcodecheck uit om te ontdekken of Zakelijk Internet beschikbaar is op uw adres.

Hello Business - aantrekkelijke aanbiedingen op abonnementen

Wanneer u gedurende de actieperiode een Hello Business abonnement voor 24 maanden afsluit, vervallen de aansluitkosten. Bovendien ontvangt u extra kortingen op geselecteerde abonnementen, zoals:

  • Hello Business 10GB: van €19,01 voor €17,77
  • Hello Business 15GB: van €21,08 voor €19,01
  • Hello Business Unlimited Plus: van €33,20 voor €31,10
  • Hello Business Unlimited Premium: van €38,20 voor €32,50
Odido-Business

Grijp deze buitengewone kans en geniet van hoogwaardige zakelijke diensten, tegen een voordeligere prijs! Voor meer informatie en deskundig advies, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Maak van deze Black Friday een zakelijk voordeel dat u niet wilde missen!

Wilt u meer informatie over deze Black Friday deals?

Vul ons contactformulier in, dan bellen we u zo snel mogelijk en vertellen we u alles wat u moet weten.    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!