Cloud migratie

Cloud, standaard, snel en simpel

OfficeGrip ondersteunt organisaties bij het innoveren van veilig samenwerking, bij de transitie naar de Cloud en bij het verbeteren van dienstverlening met Office 365, Microsoft Azure en Enterprise Mobility and Security.

Officegrip gelooft niet in lange implementatieprojecten. Waarom zouden we het wiel opnieuw uitvinden? Onze Office 365 oplossingen zijn standaard, snel uit te rollen en compleet.

Doordat onze oplossingen een standaard vormen voor velen andere bedrijven, zorgen wij voor een optimaal migratie proces. Hierdoor zijn onze klanten in staat om snel return of investment te realiseren.

Focus op de gebruikers

Trainingsmateriaal-3

Not just moving data

Wij willen de organisatie helpen met schonere data, slimmer beleid en efficiëntere processen. We nemen de tijd om onze klanten echt te begrijpen.

verschillende-rollen

Verschillende groepen hebben verschillende behoeftes

Wij identificeren en definiëren de verschillende zakelijke scenario’s voor onze klanten en helpen met Office365 technologie om de uitdagingen en doelstellingen snel en efficiënt te behalen. Geld is altijd een factor, daarom prioriteren wij de verschillende scenario’s om er zeker van te zijn dat onze focus ligt op de scenario’s die de meeste impact hebben.

ADKAR

A Model for Change

OfficeGrip werkt volgens het ADKAR the model for Change principe. Verandering in organisaties roept doorgaans weerstand op bij medewerkers. Waarin de meeste modellen zich richten op de organisatie richten wij ons met ADKAR op de individuele personen.
 

  • Awareness of the need for change
  • Desire to participate in and support the change
  • Knowledge on how to change
  • Ability to implement required skills and behaviors
  • Reinforcement to sustain the change