Cloud Werkplek met Office365

Bent u ondernemer en op zoek naar ICT werkplek beheer? Met een online werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is.
 


Button1
Button3
 

Bekijk hieronder de mogelijkheden:


Windows werkplek
 
Gebruik het uitgebreide en vertrouwde Outlook voor uw zakelijke e-mail, vanaf uw bureaublad of vanuit een webbrowser via de Outlook Web App. Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen van maar liefst 25 MB versturen.


Email Agendas
 
Gebruik het uitgebreide en vertrouwde Outlook voor uw zakelijke e-mail, vanaf uw bureaublad of vanuit een webbrowser via de Outlook Web App. Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen van maar liefst 25 MB versturen.


Online Vergaderen
 
Host onlinevergaderingen met audio en video waarbij u met één klik uw scherm kunt delen en een vergadering in HD-video kunt starten.


Chat- en Skype-functionaliteit
 
Communiceer met andere Lync-gebruikers via chatberichten en telefoon- en videogesprekken, en laat via uw onlinestatus weten of u beschikbaar bent.
Deel uw onlinestatus, verstuur chatberichten en telefoneer met Skype-gebruikers.


Teamsites
 
Werk samen aan projecten via teamsites waar u per project documenten, notities, taken en gesprekken bij elkaar houdt.


Teampostvakken
 
Maak het voor teams gemakkelijker om samen te werken. E-mail en documenten kunnen worden opgeslagen in en gedeeld via projectmappen.
Zo kan iedereen in het team snel de benodigde informatie vinden.


Sociale Netwerken
 
Met de samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer kunnen uw medewerkers in contact komen met de juiste personen en informatie tussen teams delen. De organisatie van projecten verloopt soepeler waardoor ze meer gedaan krijgen in minder tijd.


Office Online
 
Maak en bewerk Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit een browser.


Mobiliteit
 
Synchroniseer e-mail, agenda’s en contactpersonen. Ga naar SharePoint-sites. Bekijk en bewerk Office-documenten met Office Mobile op Windows Phones, iPhones® en Android-telefoons en met Office Online via een browser op Windows Phones, iOS- en Android-apparaten. De apps voor OneNote, OWA, Lync Mobile en SharePoint-nieuwsfeeds kunnen op de meeste apparaten worden gebruikt.


Zoeken en Ontdekken
 
Blijf op de hoogte. Zoek en vind inhoud in Office 365 op basis van persoonlijke inzichten. Office Delve is de eerste tool aangestuurd door Office Graph, een verzameling geanalyseerde signalen en inzichten verkregen uit het gedrag van gebruikers en hun relatie tot inhoud, onderwerpen en contactpersonen.


Videoportal
 
Beheer video’s binnen uw organisatie in een handomdraai. Office 365 Video is het centrale punt binnen een bedrijf voor het uploaden, delen en ontdekken van video’s. Bovendien kunnen video’s probleemloos op verschillende apparaten worden afgespeeld.


Apps voor Office en SharePoint
 
Nieuwe door derden en klanten ontwikkelde apps werken samen met Office en SharePoint. Zo krijgt u de webservices rechtstreeks in uw documenten en op uw sites. 

BASISPRIJS

 


18,60 per gebruiker


Beheer
 
Uw IT-personeel heeft via de beheerportal uitgebreide configuratie-opties voor uw services: via een onlineportal of via geautomatiseerd beheer met PowerShell-opdrachten. U kunt uw services onderweg beheren met de beheer-app.


Ondersteuning
 
24/7 telefonische ondersteuning voor alle IT-problemen. Voor minder dringende kwesties kunt u rechtstreeks via de beheerportal serviceaanvragen indienen.


 

MEERPRIJS

 

TOTAALPRIJS

 


5,00 per gebruiker

 


23,60 per gebruikerOffice-suite
 
Altijd de laatste versies van:
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Lync en Access.
Leg uw ideeën vast op de manier die u het prettigst vindt: met een toetsenbord, pen of touchscreen.
Maak eenvoudig gegevens op in Excel met functies die uw werkwijze herkennen en gegevens automatisch invullen.
Maak zelf fraaie Word-documenten door inhoud uit PDF-bestanden te gebruiken. 

TOTAALPRIJS MET VOLLEDIGE OFFICE-SUITE

 


35,70 per gebruikerButton1
Button3