OfficeGrip_logo

Copilot for Microsoft 365

nu beschikbaar in het Nederlands!

Goed nieuws voor alle Nederlanders! Eerder was Copilot for Microsoft 365 al beschikbaar in het Engels, maar nu kunnen Nederlandstalige gebruikers ook vragen stellen en antwoorden ontvangen in hun eigen taal. Dit zal de efficiëntie van deze revolutionaire tool nog verder vergroten!

Zet u schrap voor Copilot for Microsoft 365!

De implementatie van de Nederlandse taal is momenteel in volle gang, waarbij de eerste tenants al gebruik kunnen maken van deze nieuwe functie. Als u deze update nog niet in uw Microsoft applicaties ziet, vragen wij u om nog even geduld te hebben.

Het zal niet lang meer duren voordat iedereen kan profiteren van deze nieuwe ontwikkeling.

Zodra de Nederlandse taal ook in uw tenant is uitgerold, zult u merken dat Copilot for Microsoft 365 een krachtig hulpmiddel is dat uw productiviteit aanzienlijk zal verhogen.

Copilot-for-Microsoft-365-nederlands
Copilot-for-Microsoft-365-nederlands-1

Wat is Copilot for Microsoft 365?

Microsoft Copilot is een geavanceerde AI-assistent die is ontworpen om gebruikers productiever, efficiënter en creatiever te maken.

Met de recente lancering van Microsoft Copilot for Microsoft 365 in het Nederlands wordt deze tool veel toegankelijker voor Nederlandse gebruikers, wat hen in staat stelt om optimaal te profiteren van de kracht van Microsoft Copilot.

Of u nu een e-mail opstelt, een presentatie maakt, of een spreadsheet invult, met Microsoft Copilot aan uw zijde kunt u productiever, efficiënter en creatiever zijn dan ooit tevoren. 

Download het gratis eBook:

Stappenplan voor het implementeren van Copilot for Microsoft 365 in uw organisatie

Waarmee kunnen
we u helpen?

Bob denkt graag met u mee.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!