OfficeGrip_logo

Copilot in Microsoft Teams

Optimaliseer de samenwerking en productiviteit binnen uw organisatie

Microsoft Teams is een samenwerkingsplatform dat deel uitmaakt van het Microsoft 365-productpakket. Het stelt teams in staat om op één plek samen te werken, te communiceren en informatie te delen.

Chatten

Microsoft Teams biedt chatfunctionaliteit, zowel voor directe berichten tussen individuen als voor groepsdiscussies.

Videobellen en vergaderingen

Microsoft Teams ondersteunt audio- en videoconferenties, met functies zoals scherm delen en opnemen van vergaderingen.

Samenwerken aan documenten

Microsoft Teams is geïntegreerd met andere Microsoft 365-apps zoals Word, Excel en PowerPoint, waardoor gebruikers documenten direct in de app kunnen delen en bewerken.

Kanalen

Microsoft Teams maakt gebruik van kanalen om discussies te organiseren rond verschillende onderwerpen of projecten binnen een team.

Integraties

Microsoft Teams kan worden geïntegreerd met een breed scala aan externe apps en services om de functionaliteit uit te breiden.

Wat kan Copilot in Microsoft Teams?

Real-time assistentie

real-time assistentie

Tijdens een vergadering kan Copilot in Teams de vergadering samenvatten door te noteren wie wat zei en waar mensen het eens of oneens zijn. Het kan ook actiepunten voorstellen op basis van de discussie. Dit gebeurt allemaal in realtime, wat betekent dat je directe feedback en inzichten krijgt tijdens de vergadering zelf, zonder te hoeven wachten tot het einde.

Inhaalslag op chats

inhaalslag-chats

Als je een opgenomen of getranscribeerde vergadering bijwoont die al 5 minuten of langer bezig is, zal Copilot je een melding geven om een samenvatting te krijgen. Dit helpt je om snel op de hoogte te zijn van wat er tot nu toe is besproken. Bovendien kun je je chatgeschiedenis met Copilot bekijken, wat handig kan zijn als je wilt terugkijken op eerdere gesprekken of actiepunten.

Effectievere vergaderingen

effectievere-vergaderingen

Copilot kan fungeren als een gedachtepartner door bepaalde prompts te gebruiken binnen het Copilot-samenstelvak aan de rechterkant van je vergadervenster. Dit kan je helpen om je gedachten te ordenen, ideeën te genereren en effectiever te communiceren tijdens de vergadering. Bovendien kan Copilot relevante informatie ophalen om de discussie te verrijken.

Duidelijke vervolgstappen

Vervolgstappen

Een paar minuten voor het geplande einde van een vergadering stuurt Copilot een prompt om de deelnemers te helpen afronden. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat iedereen bij is en dat er duidelijke actiepunten zijn voor na de vergadering.

Samenvatting

na-vergadering

Zodra de vergadering is afgelopen, blijft Copilot in Teams beschikbaar in het Recap-tabblad van de vergadering. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de samenvatting en inzichten van de vergadering, zelfs nadat deze is afgelopen.

Betere prompts

betere-prompts

Copilot kan prompts genereren die details bevatten die specifiek voor jou zijn, zoals de mensen met wie je werkt, je vergaderingen en je bestanden. Dit betekent dat de suggesties en inzichten die je krijgt, zijn afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.

De voordelen van Copilot in Microsoft Teams

Klaar om aan de slag te gaan met Copilot for Microsoft 365?

Bob denkt graag met je mee.