OfficeGrip_logo
Adobe Acrobat Pro

De beste Adobe apps die jij kunt gebruiken

Adobe heeft vele apps met verschillende functies. Wil je creatieve designs maken of heb je productieve apps nodig? Dan heb je waarschijnlijk de software van Adobe nodig. We bespreken hier de meest gebruikte Adobe apps die een organisatie nodig heeft.

Adobe Acrobat Pro

Met Adobe Acrobat kan jij eenvoudig PDF’s maken, converteren en tekenen. Het voordeel van Adobe Acrobat is dat praktisch elk bestand naar een PDF kan worden omgezet. Met Acrobat bewerk je PDF’s, voeg je opmerkingen toe, splits je een PDF in meerdere bestanden en nog veel meer. Adobe Acrobat Pro is een absolute noodzaak voor iedereen die veel met PDF’s werkt.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop is het meest bekende product van Adobe. Met Photoshop bewerk je foto’s op een professionele manier met een gebruiksvriendelijke interface. Adobe Photoshop wordt door velen gezien als de industriestandaard voor digitale fotobewerking. Omdat veel mensen gebruik maken van Adobe Photoshop is het samenwerken gemakkelijk. De bestanden die Photoshop produceert kunnen gemakkelijk worden gedeeld met bijvoorbeeld leveranciers. Zo kunnen deze nog eventuele aanpassingen doen.

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

Illustraties maken wordt voornamelijk gedaan in Adobe Illustrator. Met dit programma maak je prachtige Illustraties door middel van vectorafbeeldingen. Deze vectorafbeeldingen zorgen ervoor dat de illustraties goed schaalbaar zijn op elk formaat. Met Adobe Illustrator kun je onder andere de volgende illustraties maken:

  1. Afbeeldingen voor web en mobiel
  2. Logo’s
  3. Pictogrammen
  4. Boekillustraties
  5. Productverpakkingen
  6. Reclameborden

Adobe InDesign

Met Adobe InDesign kun je gemakkelijk paginaontwerpen en lay-outs maken voor gedrukte en digitale media. Creëer met InDesign opvallende eBooks, digitale magazines en interactieve online documenten. Ideaal voor bedrijven die veel content creëren en met een groot team samenwerken.

Ben je van plan om een aantal van deze Adobe apps aan te schaffen? Dan kan een Creative Cloud licentie misschien wel voordeliger zijn. Binnen een Creative Cloud licentie heb je toegang tot al deze apps en nog veel meer. Meer weten over Adobe Creative Cloud? Neem dan contact met ons op.

Adobe InDesign Ebook

Adobe Sign

Ben je constant documenten aan het uitprinten en ondertekenen? Met Adobe Sign kan je alle documenten digitaal ondertekenen. Adobe Sign werkt samen met Adobe Acrobat en met de Microsoft-apps. Zo is er ondersteuning voor Microsoft 365, Teams en nog veel meer Microsoft apps. Het wordt met Adobe Sign gemakkelijker om documenten te ondertekenen en versturen. Met de ingebouwde beveiliging ben je verzekerd dat documenten veilig worden ondertekend.

Meer weten over de Adobe producten?

De Adobe producten kunnen een handige toevoeging zijn aan je bedrijf. Met de Adobe producten kun je efficiënter en nauwer samenwerken met het team. Weet je niet zeker welke licentie je moet hebben? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!