OfficeGrip_logo

De nieuwe Outlook voor Windows

Beheer je dag op jouw manier

Outlook e-mail en agenda zijn nu kosteloos inbegrepen bij Windows. Profiteer van een eersteklas ervaring met intelligente tools om je te helpen je dag op jouw manier te beheren.

De evolutie van Microsoft 365

Productiviteit

Meer productiviteit

Bekijk e-mails, kalenders, contacten en taken op één plek, zodat je meer kunt doen zonder je inbox te verlaten.

Innovatie

Meer innovatie

Gebruik slimmere manieren om je inbox georganiseerd te houden en ingebouwde kunstmatige intelligentie die je helpt sneller en beter te schrijven.

Flexibiliteit

Meer flexibiliteit

Pas je ervaring aan je stijl en stemming aan en maak het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de berichten die je wilt volgen.

Bekijk Outlook voor Windows in actie

Blijf bovenop de dingen en geniet van gemoedsrust met de nieuwe Outlook, nu gratis te gebruiken met Windows.

Koppel je accounts

Krijg toegang tot meerdere inboxen en kalenders in één app. Verzend, ontvang en schakel eenvoudig tussen je verschillende e-mailaccounts, waaronder Outlook.com, Gmail, Yahoo! Mail, iCloud en meer.

koppel-je-accounts

Schrijf effectiever e-mails

Houd je zinnen beknopt en foutloos met de schrijfsuggesties van Outlook, en ontdek meer emoji-opties. Maak je e-mails professioneel met intelligente spelling- en grammaticacontroles.

Verbeter je inbox

Plan e-mails van tevoren in, trek een verzonden e-mail binnen tien seconden terug en krijg herinneringen voor belangrijke vervolgacties. Open OneDrive-bestanden rechtstreeks vanuit je Outlook-inbox en gebruik Word, Excel en PowerPoint-webapps gratis.

verbeter-je-inbox

Maak het van jou

Geef je Outlook een persoonlijke touch die past bij jouw unieke stijl. Kies uit een selectie van meer dan 50 thema’s en lettertypen, pin belangrijke e-mails bovenaan je inbox en pas je weergave aan met ruime, gezellige en compacte opties.

Meer lezen

copilot-prompting
Copilot

Microsoft 365 Copilot – de kunst en wetenschap van prompting

Prompting is hoe je Microsoft 365 Copilot vraagt om iets voor je te doen – zoals creëren, samenvatten, bewerken of transformeren. Denk bij prompting aan een gesprek voeren, waarbij je eenvoudige maar duidelijke taal gebruikt en context biedt, zoals je dat ook zou doen met een assistent. Er zijn veel soorten prompts die je kunt gebruiken, afhankelijk van de taak die je gedaan wilt hebben.

Lees meer...
copilot-studio
Copilot

Microsoft Copilot Studio

Microsoft Copilot Studio is een end-to-end AI-platform voor gesprekken waarmee u copilots kunt maken en aanpassen met behulp van natuurlijke taal of een grafische interface. Met Copilot Studio kunt u eenvoudig copilots ontwerpen, testen en publiceren die aansluiten op uw specifieke behoeften voor interne of externe scenario’s in uw branche, afdeling of rol.

Lees meer...
microsoft-archive
Eindgebruiker

Beheer uw verouderde gegevens met Microsoft 365 Archive

Vaak is het voor organisaties belangrijk om inactieve of verouderde gegevens gedurende langere tijd te bewaren voor toekomstig gebruik. Met Microsoft 365 Archive kunnen deze inactieve gegevens worden verplaatst naar een “koude opslaglaag” (archief) binnen SharePoint.

Lees meer...

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!