OfficeGrip_logo
Zakelijke laptops voor thuiswerken

De top 5 zakelijke laptops voor thuiswerken

We werken tegenwoordig steeds meer op verschillende locaties. Een goede laptop is daarom erg belangrijk om je werk goed uit te kunnen voeren. De onderstaande laptops zijn geschikt voor zakelijk gebruik en bevatten hoge veiligheidsstandaarden. Ook zijn deze laptops geschikt voor het aansluiten op een dockingstation, zodat je met een kabel al je randapparatuur kan aansluiten. Dit zijn de top 5 beste laptops voor mensen die vaak onderweg zijn of werken vanuit huis.   

Krachtpatser: De HP EliteBook 850 G8 serie

HP EliteBook 850 G8

De HP EliteBook 850 G8 is een krachtige laptop die beschikt over de nieuwste generatie Intel Core i5 en Intel Core i7 processoren. Dit zorgt ervoor dat zwaardere taken snel en efficiënt worden uitgevoerd. Met een accuduur van maar liefst 14 uur en 45 minuten kan je heel de dag ongestoord werken, zonder extra te hoeven opladen. Dit maakt de Elitebook 850 G8 ideaal om mee te nemen voor zakelijke afspraken.

Touchscreen: De HP EliteBook x360 1030 G7

HP EliteBook x360 1030 G7

De HP EliteBook x360 1030 G7 is een dunne en lichte laptop met een 13 inch scherm. Met een gewicht vanaf 1,21 kg is deze laptop erg gemakkelijk om mee te nemen en op elke locatie te gebruiken. Het scherm is om te vouwen, waardoor je de laptop als tablet kan gebruiken.

Prijs/kwaliteit: De HP EliteBook 450 G8

Met de HP EliteBook 450 G8 heb je een degelijke werk laptop met snelle pretaties. De EliteBook 450 G8 heeft een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en beschikt over de nieuwste Intel core i5 en Intel core i7 processoren. Met een batterijduur van 12 uur en 30 minuten en een gewicht vanaf 1,74 kg is de laptop goed mee te nemen.

Privacy: Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8

ThinkPad X1 Carbon Gen 8

De ThinkPad X1 Carbon Gen 8 heeft een PrivacyGuard. Dit is een elektronisch privacyfilter dat in het beeldscherm ingebouwd zit. Zo kan niemand vanaf de zijkant meekijken wat je aan het doen bent op de laptop. Het 4K Dolby Vision scherm zorgt voor ultieme scherpe beelden, waardoor details goed zichtbaar zijn. De laptop is getest in de extreemste omstandigheden en kan daardoor tegen een stootje.

Duurzaamheid: Lenovo ThinkPad X13 serie

Lenovo Thinkpad X13 serie

De Lenovo ThinkPad X13 serie is een dunne en lichte laptop die gemakkelijk mee te nemen is. De laptop is op 12 punten getest volgens militaire specificaties en onderging meer dan 200 kwaliteitscontroles. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief sterke laptop die tegen een stootje kan. De Lenovo ThinkPad x13 serie is daarom de ideale laptop voor varrierende werkomstandigheden.

Tot slot

Dit zijn de beste zakelijke laptops voor het werken vanuit huis. Deze laptops zijn kwalitatief sterk en kunnen een tijdje mee. Al deze laptops beschikken minimaal over een Intel Core i5 processor, waardoor ze meerdere taken goed tegelijk kunnen uitvoeren. Dit zijn daarom ook de ideale laptops voor iedereen die thuis of op een andere locatie aan het werk is.
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!