OfficeGrip_logo

De voordelen van een zakelijk glasvezelnetwerk

Een snelle internetverbinding op de zaak

Met glasvezel zakelijk zorg je ervoor dat je bedrijf altijd online is. Een zakelijke glasvezelverbinding zorgt ervoor dat je toegang hebt tot supersnel en stabiel internet voor op de zaak. Internetsnelheden tot 1 Gbps zorgen ervoor dat jij nooit meer last heb van traag internet.

Zakelijke internetsnelheid tot wel 1 Gbps

Zakelijk glasvezel zorgt ervoor dat de gehele organisatie toegang heeft tot het snelste en nieuwste internetnetwerk. Met up- en downloadsnelheden tot 1 Gbps heeft niemand in de organisatie meer last van trage internetsnelheden.

Moet je veel bestanden en documenten uploaden? Met een zakelijke glasvezelverbinding is de uploadsnelheid net zo snel als de downloadsnelheid. De traditionele internetmethode (ADSL) heeft een lagere upload snelheid, wat voor een trage ervaring kan zorgen op werk. Hebben veel mensen tegelijk toegang tot het netwerk? Dan kan glasvezel een oplossing zijn om snel en stabiel internet op de zaak te hebben.

Zakelijk glasvezel aanleggen

Voor toegang tot een glasvezelnetwerk moet een pand beschikken over de juiste aansluiting. Deze nieuwe aansluiting is nodig, omdat de oude kabels niet de hoge snelheden kunnen doorgeven. Mocht er al een glasvezelverbinding liggen, dan kan er gekozen worden voor een van de glasvezelnetwerken die beschikbaar zijn.  

Beschik je nog niet over een zakelijke glasvezelaansluiting? Bij het afsluiten van een zakelijk glasvezel abonnement van Tele2 wordt de complete aansluiting geregeld. Dit betekent vanaf de aanleg op de straat tot aan het bedrijfspand. Als organisatie heb je hier dus geen omkijken naar.

Stabiele internetervaring

Een zakelijk glasvezelnetwerk heeft zelden last van storingen. Zakelijk glasvezel kent een uptime garantie van maar liefst 99,9%. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf continu kan doorwerken op een stabiel netwerk. Werken er veel mensen tegelijk samen op het netwerk, dan is een glasvezel verbinding eigenlijk onmisbaar. De beschikbare bandbreedte is met een zakelijk glasvezelnetwerk stukken hoger, wat ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie toegang heeft tot snel internet. Collega’s die klagen over een trage verbinding zijn met glasvezel verleden tijd.

Zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf?

Een zakelijk glasvezelnetwerk kan de productiviteit enorm verhogen binnen een organisatie. De snelheden liggen namelijk een stuk hoger, wat ervoor zorgt dat werknemers snel verder kunnen werken. Wil je nou meer weten over een zakelijke glasvezelverbinding? Bekijk dan de mogelijkheden van zakelijk glasvezel van Tele2 hier.

Meer lezen

Microsoft-Copilot-Studio
Copilot

Creëer uw eigen copilots met Microsoft Copilot Studio

Recent is Microsoft Copilot Studio aangekondigd, een low-code tool om Microsoft Copilot aan te passen voor Microsoft 365 en op zichzelf staande copilots te bouwen. Copilot Studio is inbegrepen in Copilot voor Microsoft 365 en brengt een reeks krachtige gespreksmogelijkheden samen, van op maat gemaakte GPT’s, tot generatieve AI-plugins, tot handmatige onderwerpen.

Lees meer...
Defender-for-cloud
Achtergrond

Nieuwe mogelijkheden voor CNAPP in Defender for Cloud

Tijdens Ignite 2023 heeft Microsoft de nieuwe innovaties in Microsoft Defender for Cloud aangekondigd. Deze toevoegingen helpen securitybeheerders hun CNAPP-implementatie te versterken, de cloudbeveiligingshouding te verbeteren met aanvullende inzichten van code tot cloud, en cloud-native applicaties te beschermen in multicloud-omgevingen met een geïntegreerde oplossing. In dit artikel worden enkele hoogtepunten van de nieuwe functies en mogelijkheden gegeven.

Lees meer...
microsoft-defender-for-endpoint-2
Achtergrond

Microsoft Defender for Endpoint stopt nu op eigen kracht door mensen geïnitieerde aanvallen

In de voortdurende strijd tegen ransomware hebben organisaties elke mogelijke voorsprong nodig. Vorige maand kondigde Microsoft aan dat klanten van Microsoft Defender for Endpoint nu in staat zijn om automatisch door mensen geïnitieerde aanvallen zoals ransomware vroegtijdig in de aanvalsreeks te verstoren, zonder dat ze andere mogelijkheden hoeven in te zetten.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!