OfficeGrip_logo

De voordelen van een zakelijk glasvezelnetwerk

Een snelle internetverbinding op de zaak

Met glasvezel zakelijk zorg je ervoor dat je bedrijf altijd online is. Een zakelijke glasvezelverbinding zorgt ervoor dat je toegang hebt tot supersnel en stabiel internet voor op de zaak. Internetsnelheden tot 1 Gbps zorgen ervoor dat jij nooit meer last heb van traag internet.

Zakelijke internetsnelheid tot wel 1 Gbps

Zakelijk glasvezel zorgt ervoor dat de gehele organisatie toegang heeft tot het snelste en nieuwste internetnetwerk. Met up- en downloadsnelheden tot 1 Gbps heeft niemand in de organisatie meer last van trage internetsnelheden.

Moet je veel bestanden en documenten uploaden? Met een zakelijke glasvezelverbinding is de uploadsnelheid net zo snel als de downloadsnelheid. De traditionele internetmethode (ADSL) heeft een lagere upload snelheid, wat voor een trage ervaring kan zorgen op werk. Hebben veel mensen tegelijk toegang tot het netwerk? Dan kan glasvezel een oplossing zijn om snel en stabiel internet op de zaak te hebben.

Zakelijk glasvezel aanleggen

Voor toegang tot een glasvezelnetwerk moet een pand beschikken over de juiste aansluiting. Deze nieuwe aansluiting is nodig, omdat de oude kabels niet de hoge snelheden kunnen doorgeven. Mocht er al een glasvezelverbinding liggen, dan kan er gekozen worden voor een van de glasvezelnetwerken die beschikbaar zijn.  

Beschik je nog niet over een zakelijke glasvezelaansluiting? Bij het afsluiten van een zakelijk glasvezel abonnement van Tele2 wordt de complete aansluiting geregeld. Dit betekent vanaf de aanleg op de straat tot aan het bedrijfspand. Als organisatie heb je hier dus geen omkijken naar.

Stabiele internetervaring

Een zakelijk glasvezelnetwerk heeft zelden last van storingen. Zakelijk glasvezel kent een uptime garantie van maar liefst 99,9%. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf continu kan doorwerken op een stabiel netwerk. Werken er veel mensen tegelijk samen op het netwerk, dan is een glasvezel verbinding eigenlijk onmisbaar. De beschikbare bandbreedte is met een zakelijk glasvezelnetwerk stukken hoger, wat ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie toegang heeft tot snel internet. Collega’s die klagen over een trage verbinding zijn met glasvezel verleden tijd.

Zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf?

Een zakelijk glasvezelnetwerk kan de productiviteit enorm verhogen binnen een organisatie. De snelheden liggen namelijk een stuk hoger, wat ervoor zorgt dat werknemers snel verder kunnen werken. Wil je nou meer weten over een zakelijke glasvezelverbinding? Bekijk dan de mogelijkheden van zakelijk glasvezel van Tele2 hier.

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!