OfficeGrip_logo

De voordelen van een zakelijk glasvezelnetwerk

Een snelle internetverbinding op de zaak

Met glasvezel zakelijk zorg je ervoor dat je bedrijf altijd online is. Een zakelijke glasvezelverbinding zorgt ervoor dat je toegang hebt tot supersnel en stabiel internet voor op de zaak. Internetsnelheden tot 1 Gbps zorgen ervoor dat jij nooit meer last heb van traag internet.

Zakelijke internetsnelheid tot wel 1 Gbps

Zakelijk glasvezel zorgt ervoor dat de gehele organisatie toegang heeft tot het snelste en nieuwste internetnetwerk. Met up- en downloadsnelheden tot 1 Gbps heeft niemand in de organisatie meer last van trage internetsnelheden.

Moet je veel bestanden en documenten uploaden? Met een zakelijke glasvezelverbinding is de uploadsnelheid net zo snel als de downloadsnelheid. De traditionele internetmethode (ADSL) heeft een lagere upload snelheid, wat voor een trage ervaring kan zorgen op werk. Hebben veel mensen tegelijk toegang tot het netwerk? Dan kan glasvezel een oplossing zijn om snel en stabiel internet op de zaak te hebben.

Zakelijk glasvezel aanleggen

Voor toegang tot een glasvezelnetwerk moet een pand beschikken over de juiste aansluiting. Deze nieuwe aansluiting is nodig, omdat de oude kabels niet de hoge snelheden kunnen doorgeven. Mocht er al een glasvezelverbinding liggen, dan kan er gekozen worden voor een van de glasvezelnetwerken die beschikbaar zijn.  

Beschik je nog niet over een zakelijke glasvezelaansluiting? Bij het afsluiten van een zakelijk glasvezel abonnement van Tele2 wordt de complete aansluiting geregeld. Dit betekent vanaf de aanleg op de straat tot aan het bedrijfspand. Als organisatie heb je hier dus geen omkijken naar.

Stabiele internetervaring

Een zakelijk glasvezelnetwerk heeft zelden last van storingen. Zakelijk glasvezel kent een uptime garantie van maar liefst 99,9%. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf continu kan doorwerken op een stabiel netwerk. Werken er veel mensen tegelijk samen op het netwerk, dan is een glasvezel verbinding eigenlijk onmisbaar. De beschikbare bandbreedte is met een zakelijk glasvezelnetwerk stukken hoger, wat ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie toegang heeft tot snel internet. Collega’s die klagen over een trage verbinding zijn met glasvezel verleden tijd.

Zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf?

Een zakelijk glasvezelnetwerk kan de productiviteit enorm verhogen binnen een organisatie. De snelheden liggen namelijk een stuk hoger, wat ervoor zorgt dat werknemers snel verder kunnen werken. Wil je nou meer weten over een zakelijke glasvezelverbinding? Bekijk dan de mogelijkheden van zakelijk glasvezel van Tele2 hier.

Meer lezen

nieuwe-vertaal-functies-excel-VERTALEN-DETECTLANGUAGE-2
Excel

Nieuwe vertaal functies in Excel: VERTALEN en DETECTLANGUAGE

Microsoft Excel heeft onlangs twee krachtige nieuwe functies geïntroduceerd: VERTALEN() en DETECTLANGUAGE(). Deze functies zijn ontworpen om gebruikers te helpen bij het vertalen en identificeren van talen direct binnen hun spreadsheets, wat een aanzienlijke verbetering betekent voor iedereen die met meertalige datasets werkt.

Lees meer...
crowdstrike-storing
Achtergrond

Wereldwijde storing in antivirussoftware zorgt voor problemen bij organisaties

Een recente storing in de antivirussoftware van Crowdstrike heeft wereldwijd computers getroffen, waardoor websites van bedrijven platliggen en er problemen zijn op luchthavens. Deze storing heeft een chaos veroorzaakt op luchthaven Schiphol, met lange rijen voor de balies van luchtvaartmaatschappijen en een platliggende website van Transavia. Ook op andere luchthavens, zoals Eindhoven Airport en in andere landen, zijn er problemen.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!