OfficeGrip_logo

Dell Precision Workstations

Maximaliseer uw productiviteit en creativiteit

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio Dell Precision Workstations stelt u in staat om een geschikte ​​workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Innovatief ontwerp

Ervaar onbeperkte innovatie met de nieuwe dunne, lichte en premium ontworpen mobiele workstations. Deze apparaten kunnen InfinityEdge, UHD+, HDR en Touch-displayopties bevatten, plus geavanceerde thermische technologieën die u in staat stellen om uw systeem op hoge snelheden te laten draaien gedurende langere tijd. Unieke ontwerpen in meerdere vormfactoren bieden ultieme schaalbaarheid, waaronder rack workstations, small form factors en tower workstations. Bovendien hebben bepaalde towers FlexBays voor eenvoudige vervanging van onderdelen, evenals multi-channel geavanceerde koeling voor uitstekende akoestiek en thermische prestaties.

innovatief-ontwerp-dell
dell-precision-workstation-3

Intelligente prestaties

Uw buitengewone ideeën verdienen de uitzonderlijke kracht van een uitstekende workstation. Dell Precision levert maximale prestaties met professionele processors en grafische kaarten, evenals enorme geheugen- en uitgebreide opslagopties. Bovendien is Dell Optimizer voor Precision de enige op AI gebaseerde prestatiesoftware in de branche die uw workstation automatisch afstemt met behulp van machine learning, waardoor optimale prestaties worden geleverd.

Uitstekende betrouwbaarheid

Dell investeert duizenden uren met onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) om de Dell Precision workstations rigoureus te testen, waardoor volledig geoptimaliseerde workstations aangeleverd worden.

Dell exclusieve, op BIOS gebaseerde, Reliable Memory Technology Pro versterkt Error Corrective Code (ECC) geheugen, dat automatisch enkelvoudige geheugenfouten corrigeert. RMT Pro identificeert en markeert slechte geheugensectoren op de DIMM zodat deze niet opnieuw worden benaderd na een herstart, wat helpt om geheugenfouten en blauwe schermen te voorkomen. De software waarschuwt ook de gebruiker wanneer DIMM’s op een kritiek punt naar fouten gaan en vervangen moeten worden.

dell-precision-workstation-4
dell

Aansturing van opkomende technologieën

Dell Precision workstations vormen de basis van virtuele en augmented reality-contentcreatie en geavanceerde commerciële visualisatie. Het brede Ready for VR-portfolio in combinatie met het Dell Technology Partner Program brengen futuristische efficiëntie en innovatie naar elk kantoor. Dell Precision workstations leveren ook de kracht om cognitieve technologieplatforms te implementeren en te beheren, waaronder Machine Learning, Deep Learning en Artificial Intelligence, om bedrijven te helpen complexe problemen op te lossen en bruikbare inzichten uit hun gegevens te halen.

Dell Optimizer

Dell Optimizer is een op AI gebaseerde optimalisatiesoftware die leert en reageert op de manier waarop u werkt, ontworpen om automatisch de prestaties van toepassingen en apparaten te verbeteren, de batterijduur van pc’s en accessoires, audio / video-instellingen en privacy te verbeteren – allemaal op de achtergrond terwijl u aan het werk bent.

Verhoog de productiviteit tot 28% bij routinetaken¹

Applicatieoptimalisatie analyseert hoe u uw voorkeursapps gebruikt om de prestaties te verbeteren en u te helpen bij het efficiënt afhandelen van veeleisende taken.

Ervaar 2x snellere netwerkprestatie

Netwerkoptimalisatie biedt 's werelds eerste gelijktijdige multi-netwerkverbinding voor snellere gegevens- en videodownloads en sluit zich aan bij het beste beschikbare netwerk.

Overal intelligente privacy

Geniet van eenvoudig koppelen en beheren van uw Dell-monitoren en accessoires met de integratie van Dell Display Manager en Dell Peripheral Manager.

Verbeterd geluid

Ga sneller aan het werk en houd uw gevoelige gegevens privé met onze Presence Detection-technologie - die uw pc activeert wanneer u in de buurt komt en vergrendelt wanneer u wegloopt.

Toegang tot gepersonaliseerde inzichten

De analytics-functie bewaakt het gebruik van uw pc door het gedrag van uw systeem met betrekking tot batterij, opslag, CPU en geheugen te analyseren om de betrouwbaarheid en probleem.

Bespaar tot 18% op energie²

Bespaar energie zonder prestaties op te offeren voor ultieme efficiëntie met Power Optimization.

Met Dell Optimizer volgt optimalisatie en gegevensverzameling een strikt proces om uw privacy en beveiliging te waarborgen. Klik hier om meer te weten te komen over Dell Optimizer.

Dell-Optimizer

¹Gebaseerd op een Principled Technologies-rapport dat PC-prestatiebenchmarks uitvoerde op Dell Latitude 9430-laptops en OptiPlex 7400 alles-in-één desktop-pc’s: Verbeter de prestaties van pc-apps, batterijlading en gebruikerservaringen met Dell Optimizer, juni 2023. 

²Dit is gebaseerd op een intern onderzoek van Dell, waarbij de kracht en prestaties werden getest binnen onze Dell Optimizer-krachtmodule. Deze werknemers richten zich voornamelijk op algemene computeractiviteiten zoals videogesprekken, webbrowsen en de algemene responstijd bij het openen en sluiten van applicaties. Whitepaper gepubliceerd in november 2022.

Beste netwerkselectie op basis van signaalsterkte, kanaalcongestie, routertype en andere factoren. Netwerkaanbevelingen op basis van gebruikersreferenties.

Belangrijke prestaties voor variëteit

Van 3D-animatie tot financiële analyses, Dell Precision-workstations zijn doelgericht gebouwd om marktleiders in een breed scala van professionele omgevingen van stroom te voorzien. Verken de sectoren hieronder om erachter te komen hoe u Precision-workstations kunt benutten om uw workflow te ondersteunen.

Media and entertainment

Word een expert in uw digitale contentworkflow met een Precision-partner van Adobe, Avid, Autodesk en vele andere mediabedrijven.

Productie en engineering

Breng snel producten op de markt, verbeter ontwerpen en verminder prototypes met Autodesk, Dassault Systems, ANSYS en andere software aangedreven door Precision.

Gezondheidszorg en levenswetenschappen

Navigeer door telegeneeskunde, EMR-systemen en PACS-afbeeldingen via partnerschappen met GE Healthcare, Barco, Cerner en Epic.

Olie en gas

Complex workflowmodellen en big data-analyse zijn geen partij voor de kracht van workstation-klasse gecombineerd met ondersteuning van Halliburton, Sclumberger en IHS Markit.

Overheid en onderwijs

Til ontwerpen, gegevensanalyse en creatieve meesterwerken naar een hoger niveau met Dell Precision.

Economie en financiële diensten

Dell Precision-workstations voeden handelsvloeren, financiële analyse en bankieren via partnerschappen met financiële instellingen en ISV's.

Dell Precision Mobile Workstations

Precision 3000 Series

Verbeter uw technologie om aan te sluiten bij uw vaardigheden met betaalbare workstationprestaties en betrouwbaarheid in een dun en licht pakket. Essentieel voor ontwerp, creatieve, webdesign, financiële analyse en Microsoft power-gebruikers.

Precision 3480

precision-3580-dell

De Dell Precision 3480 is een dun en krachtig model. Met een 14″ instapniveau werkstation dat geweldig is voor Power Users, samenwerkingstools zoals Microsoft Teams, evenals studenten en/of professionals die lichte 2D/instap 3D CAD-toepassingen draaien.

Precision 3580

precision-3580-dell

Dit werkstation is ontworpen met tot 20% gerecycled koolstofvezel in het LCD-schermdeksel, en 50% gerecyclede koperen AC-adapterkabel, evenals andere duurzame functies, terwijl ze 2D CAD en power users een gestroomlijnd ontwerp geven.

Precision 3581

precision-3580-dell

Net als de 3580 biedt het duurzaamheidskenmerken, samen met een gestroomlijnd ontwerp. Maar de prestaties van dit systeem tillen het naar een hoger niveau, waardoor essentiële prestaties worden geleverd aan 3D CAD, evenals creatieve toepassingen.

Precision 5000 Series

Blijf in uw creatieve zone met verbeterde prestatiewerkstations die ontworpen zijn om indruk te maken met een combinatie van stijl en capaciteit. Perfect voor gebruikers onderweg met een licht, maar robuust ontwerp, zijn deze apparaten bedoeld voor ontwerp, creatieve en andere gangbare toepassingen.

Precision 5480

dell-precision-5480

Dit krachtige 14″ mobiele workstation is het kleinste en lichtste workstation. Het levert een enorme kracht in een compact formaat, met een 45W-processor en professionele grafische mogelijkheden van Intel en NVIDIA.

Precision 5680

dell-precision-5480

De gloednieuwe, stijlvolle, dunne en lichte 16″ workstation die uitstekende prestaties levert in een compact pakket. Geweldig voor creatief personeel met een UHD+, 16:10-display, PremierColor en “A”-kwaliteit luidsprekers.

Precision 7000 Series

Zet kracht achter uw doel met ultraschaalbare mobiele prestaties en betrouwbaarheid om enorme datasets, ontwerpsimulaties en analyses, rendering, en zelfs VR- en AI-initiatieven aan te drijven. Deze apparaten zijn perfect voor energie, gezondheidszorg, engineering en creatieve toepassingen.

Precision 7680

precision-7680

Deze krachtige 16″ mobiele workstation is ontworpen om desktopachtige prestaties te leveren in een eenvoudig mee te nemen workstation. Dit systeem is aangepast met ofwel een dun of prestatiechassis, afhankelijk van uw vereisten.

Precision 7780

precision-7680

Deze krachtige mobiele workstation is klaar voor VR en AI. Als u de prestaties van uw toepassingen wilt maximaliseren terwijl u ze onderweg of naar het thuiskantoor brengt, dan is dit de juiste workstation. Het beschikt over een groot 17″ display, wat geweldig is voor toepassingen met veel detail.

Vrijblijvend advies?

Heeft u assistentie nodig bij het selecteren van een passende workstation die perfect aansluit op uw zakelijke behoeften? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze experts!

Contactformulier

Heeft u een directe vraag? Vul dan ons contactformulier in en onze experts zullen contact met u opnemen! 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!