OfficeGrip_logo

Download het ‘7 redenen om over te stappen op Microsoft 365’ eBook

De mogelijkheden die de cloud biedt, zorgen voor een fundamenteel andere werkwijze bij bedrijven. Deze kunnen dan ook niet zonder veelomvattende oplossingen die zijn ontworpen voor
een digitaal transformerende wereld. Microsoft 365 is een uitgebreide, intelligente oplossing met tools die erop zijn gericht creativiteit te bevorderen, teamwork te stimuleren en de beveiliging ondernemingsbreed te vereenvoudigen.

Microsoft 365 combineert Office 365, Windows 10 Enterprise en Enterprise Mobility + Security tot een volledige, intelligente en veilige oplossing waarmee mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De oplossing is ontworpen om de creativiteit binnen bedrijven optimaal te benutten via Office 365-productiviteitstools, terwijl Windows 10 het beheer van de beschikbare apparaten en data in diverse omgevingen stroomlijnt.

In dit ebook bekijken we waarom het een goed idee is om de on-premises technologie van je bedrijf te verruilen voor Microsoft 365.

7-redenen-om-over-te-stappen-op-Microsoft-365-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!