Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

7-vragen-om-te-overwegen-als-je-bedrijf-gebruikmaakt-van-gratis-software-3

Download de ‘7 vragen om te overwegen als je bedrijf gebruik maakt van gratis software’ infographic

Je hebt doelen voor je bedrijf. Of het nu gaat om groei of efficiëntie, er zijn beveiligingsrisico’s die je doelen in gevaar brengen. Je hebt eenvoudige en effectieve tools nodig waarmee jouw bedrijf zowel productief als veilig blijft.

7 vragen om te overwegen als je bedrijf gebruik maakt van gratis software

 

Voor een startend bedrijf kan gratis software eerst een geweldig goede deal lijken, maar al snel blijkt dat het niet de samenwerkings-, communicaties- en productiviteitsgereedschappen kan leveren die een organisatie krijgt wanneer deze betaalde software aanschaft.

Er zijn goede redenen om gratis software te overwegen. Maar overweeg ook de voordelen van investeren in bewezen oplossingen.

Download deze infographic en krijg antwoord op zeven vragen om te bekijken of uw bedrijf gratis software is ontgroeid.

7-vragen-om-te-overwegen-als-je-bedrijf-gebruikmaakt-van-gratis-software-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback