Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

9-manieren-om-uw-presentatie-toegankelijk-te-maken-3

Download de ‘9 manieren om uw presentatie toegankelijk te maken’ infographic

Je hebt doelen voor je bedrijf. Of het nu gaat om groei of efficiëntie, er zijn beveiligingsrisico’s die je doelen in gevaar brengen. Je hebt eenvoudige en effectieve tools nodig waarmee jouw bedrijf zowel productief als veilig blijft.

9 manieren om uw presentatie toegankelijk te maken

 

Microsoft stelt zichzelf het doel tot het leveren van toegankelijke inhoud en producten die voor iedereen beschikbaar zijn.

Ze zijn voortdurend met verbeteringen bezig om de productiviteit van elke gebruiker te verhogen.

Deze infographic laat u 9 manieren zien hoe u PowerPoint-presentaties toegankelijk kunt maken, zodat blinden of slechtzienden ze gemakkelijker kunnen begrijpen.

 

9-manieren-om-uw-presentatie-toegankelijk-te-maken-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback