Download de ‘3 manieren om Shadow-IT te slim af te zijn’ infographic

3 manieren om Shadow-IT te slim af te zijn

De meest gevraagde clouddiensten zijn bestandsdeling en samenwerking. Wanneer IT geen gemakkelijke, mobiele oplossingen kan bieden, wenden zakelijke gebruikers zich tot ongeautoriseerde apps, waarvan sommige bedrijfsinformatie in gevaar brengen.

Een recent onderzoek heeft aangetoond dat van de meer dan duizend clouddiensten die door werknemers van ondernemingen worden gebruikt, er 44 als een hoog risico voor het bedrijf worden beschouwd*.

Er is geen reden om in het donker te blijven over schaduw-IT. Dit is de perfecte gelegenheid om met het bedrijf samen te werken om hen precies te geven wat ze willen met een oplossing die veilig, schaalbaar en klaar voor het bedrijf is.

In plaats van u zorgen te maken over datalekken, leert u hoe u werknemers uiterst veilige, schaalbare productiviteitstools ter plekke kunt bieden.

*Cloud Security Alliance, Cisco and Frost & Sullivan
 

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.