Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

management-insider-risico-best-practices-3

Download het ‘Management van insiderrisico: Best Practices’ eBook

In de meeste organisaties is de hoeveelheid digitale informatie ongekend groot en staan veel medewerkers vrijwel constant digitaal in contact met elkaar en de buitenwereld.Groei brengt complexiteit en risico’s met zich mee. Daarom is een allesomvattend IRM-programma (Insider Risk Management) belangrijker dan ooit, met de nadruk op drie basiscomponenten: Potentiële bedreigingen identificeren en onschadelijk maken. Workflows voor escalatie en herstel. Compliance aan diverse voorschriften van wet- en regelgeving

Management van insider-risico:

Best practices voor mensen, processen en technologie

 

In de meeste organisaties is de hoeveelheid digitale informatie ongekend groot en staan veel medewerkers vrijwel constant digitaal in contact met elkaar en de buitenwereld.

Groei brengt complexiteit en risico’s met zich mee. Daarom is een allesomvattend IRM-programma (Insider Risk Management) belangrijker dan ooit, met de nadruk op drie basiscomponenten:

 • Potentiële bedreigingen identificeren en onschadelijk maken
 • Workflows voor escalatie en herstel
 • Compliance aan diverse voorschriften van wet- en regelgeving

 

In deze handleiding leer je best practices voor het opstellen en invoeren van een IRM-programma dat aansluit bij de unieke behoeften van je organisatie.

Je krijgt ook informatie over het eigen IRM-programma van Microsoft dat is gebouwd om het juiste evenwicht te vinden tussen risicobeperking en privacy van werknemers, veiligheid, cultuur en productiviteit.

 

management-insider-risico-best-practices-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback