Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

drie-manieren-om-shadow-it-te-slim-af-te-zijn-3

Download de ‘3 manieren om Shadow-IT te slim af te zijn’ infographic

De vrijheid om onderweg te werken is inmiddels standaard voor bedrijven van elke grootte. En de eerste stap is het bieden van de juiste hulpmiddelen voor deze nieuwe manier van werken. Office 365 en de cloudhulpmiddelen ervan bieden mobiele werknemers de juiste ondersteuning, zodat ze veilig toegang hebben tot gegevens en kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

3 manieren om

SHADOW-IT TE SLIM AF TE ZIJN

 

De meest gevraagde clouddiensten zijn bestandsdeling en samenwerking. Wanneer IT geen gemakkelijke, mobiele oplossingen kan bieden, wenden zakelijke gebruikers zich tot ongeautoriseerde apps, waarvan sommige bedrijfsinformatie in gevaar brengen.

Een recent onderzoek heeft aangetoond dat van de meer dan duizend clouddiensten die door werknemers van ondernemingen worden gebruikt, er 44 als een hoog risico voor het bedrijf worden beschouwd*.

Er is geen reden om in het donker te blijven over schaduw-IT. Dit is de perfecte gelegenheid om met het bedrijf samen te werken om hen precies te geven wat ze willen met een oplossing die veilig, schaalbaar en klaar voor het bedrijf is.

In plaats van u zorgen te maken over datalekken, leert u hoe u werknemers uiterst veilige, schaalbare productiviteitstools ter plekke kunt bieden.

*Cloud Security Alliance, Cisco and Frost & Sullivan

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback