Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Checklist-voor-thuiswerken-4

Download de ‘Checklist voor thuiswerken’ infographic

Je hebt doelen voor je bedrijf. Of het nu gaat om groei of efficiëntie, er zijn beveiligingsrisico’s die je doelen in gevaar brengen. Je hebt eenvoudige en effectieve tools nodig waarmee jouw bedrijf zowel productief als veilig blijft.

Checklist voor thuiswerken

 

OfficeGrip ziet een toename van het gebruik van o.a. Microsoft Teams bij klanten, aangezien werknemers zich in heel het land aanpassen aan het uitsluitend online vergaderen, chatten en samenwerken.

Het thuiswerken is nogal anders dan het werken op kantoor. Je kunt een team van mensen hebben die zich in verschillende tijdzones bevinden, werken op verschillende uren en sommigen van je collega’s kunnen elkaar nog nooit ontmoet hebben. Ondanks deze uitdagingen kun je toch een succesvol team op afstand hebben, die de gewenste resultaten behaalt voor je organisatie.

In deze infographic delen we een checklist met tips over de beste manieren om thuiswerken productief en gezond te maken.

 

Checklist-voor-thuiswerken-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback