Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Download de ‘Werk gaat niet over waar je bent, maar wat je doet’ infographic

Samenwerkings-suites brengen tal van immateriële voordelen voor bedrijven met zich mee. En een aantal tastbare voordelen ook. Deze infographic laat u verschillende van deze voordelen zien waaronder: Kosten: systemen met één leverancier zijn doorgaans minder duur.

Werk gaat niet over waar je bent,

MAAR WAT JE DOET

 

De enorme invloed van mobiliteit op ons persoonlijke leven, heeft ook gevolgen voor het verwachtingspatroon ten aanzien van de manier waarop we werken.

Wist u dat 77 procent van de werknemers zich productiever voelt wanneer zij offsite werken?

Of dat twee derde van de CIO’s en IT-professionals geloven dat mobiliteit net zo veel invloed zal hebben op het bedrijfsleven als het internet in de jaren negentig?

Download deze infographic om meer te weten te komen over hoe mobiel de wereld is en hoe uw bedrijf aan de verandering kan voldoen.

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback