Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

7-manieren-om-samen-te-werken-in-PowerPoint-3

Download de ‘7 manieren om samen te werken in PowerPoint’ infographic

Werk in PowerPoint zoals u nog nooit gedaan heeft met deze handige tips en trucs. Doe inspiratie op om nieuwe manieren uit te proberen om samen te werken, tijd te besparen en het proces van lezen en schrijven te verbeteren. Deze infographic laat u 7 van de nieuwste mogelijkheden binnen PowerPoint 2016 zien waarmee u productiever kan werken en zo meer gedaan krijgt binnen uw werkdag, waaronder:

7 manieren om samen te werken

IN POWERPOINT

 

Werk in PowerPoint zoals u nog nooit gedaan heeft met deze handige tips en trucs.

Doe inspiratie op om nieuwe manieren uit te proberen om samen te werken, tijd te besparen en het proces van lezen en schrijven te verbeteren.

Deze infographic laat u 7 van de nieuwste mogelijkheden binnen PowerPoint 2016 zien waarmee u productiever kan werken en zo meer gedaan krijgt binnen uw werkdag, waaronder:

 

 • Bewerken met andere personen
 •  

 • Zien wat er is gewijzigd
 •  

 • Ideeën vermelden en lezen

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback