Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Download het ‘10x Een Dag Uit Het Leven Van Medewerkers’ eBook

De vrijheid om onderweg te werken is inmiddels standaard voor bedrijven van elke grootte. En de eerste stap is het bieden van de juiste hulpmiddelen voor deze nieuwe manier van werken. Office 365 en de cloudhulpmiddelen ervan bieden mobiele werknemers de juiste ondersteuning, zodat ze veilig toegang hebben tot gegevens en kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

10x EEN DAG UIT HET LEVEN VAN MEDEWERKERS

 

Microsoft Teams is dé hub voor samenwerking in Office 365 die de personen, inhoud en hulpmiddelen integreert om meer betrokken en effectiever te werken.

Al uw teamgesprekken, bestanden, vergaderingen en apps staan samen in één gedeelde werkruimte en u hebt deze altijd binnen handbereik op uw favoriete mobiele apparaat. Of u nu een deadline probeert te halen of uw volgende grote idee wilt delen, met Teams kunt u meer bereiken.

In dit eBook leest u hoe medewerkers van onderstaande afdelingen meer uit Teams kunnen halen:

 • Marketing
 • Sales
 • Finance
 • Human resources
 • IT Manager en nog 5 anderen

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback