Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

7-uitdagingen-databeheer-overwinnen-3

Download het ‘Zeven uitdagingen op het gebied van databeheer en hoe je deze kunt overwinnen’ eBook

De mogelijkheden die de cloud biedt, zorgen voor een fundamenteel andere werkwijze bij bedrijven. Deze kunnen dan ook niet zonder veelomvattende oplossingen die zijn ontworpen voor een digitaal transformerende wereld. Microsoft 365 is een uitgebreide, intelligente oplossing met tools die erop zijn gericht creativiteit te bevorderen, teamwork te stimuleren en de beveiliging ondernemingsbreed te vereenvoudigen.

Zeven uitdagingen op het gebied van databeheer en hoe je deze kunt overwinnen

 

Gegevens zijn van essentieel belang om je organisatie optimaal te laten opereren. Zonder data kan het moeilijk zijn om klanten te bereiken, nieuwe prospects te vinden of je bedrijf te laten groeien. Daarom is het zo cruciaal dat je op de hoogte blijft van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

We hebben een lijst gemaakt met een paar van de belangrijkste problemen waarmee veel organisaties te maken krijgen bij het naleven van recente wet- en regelgeving, zoals:

  • Hoe je toegang biedt tot beschermde data en aan wie je die toegang moet verlenen
  • Manieren om zicht te krijgen op data in de cloud en hoe je deze beheert
  • Methoden om te laten zien dat je met de juiste mensen, procedures en technologie voldoet aan wet- en regelgeving

 

Bekijk dit ebook voor meer informatie en zorg dat jouw organisatie up-to-date is voor wet- en regelgeving zoals de AVG.

 

7-uitdagingen-databeheer-overwinnen-2

Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback