Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Bescherm-je-zwakste-beveiligingsschakel-3

Download het ‘Bescherm je zwakste beveiligingsschakel’ eBook

Bescherm je

ZWAKSTE BEVEILIGINGSSCHAKEL:

eindgebruikers

 

Social engineering vindt plaats wanneer een hacker manipulatie, beïnvloeding of misleiding gebruikt om iemand anders informatie vrij te laten geven of een actie uit te laten voeren die hen ten goede komt. In essentie komt het erop neer dat mensen worden overgehaald normale beveiligingsprocedures te overtreden, zoals het bekendmaken van een wachtwoord.

In dit ebook leert u hoe u technologie en preventiestrategieën kunt gebruiken om te waken tegen dumpster diving, spearphishing en andere tactieken die social engineers gebruiken voor uw werknemers, die mogelijk uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie delen.

 
In dit eBook wordt het volgende uitgelegd:

 • Real-world preventiestrategieën
 • Hulpmiddelen voor het herkennen van verdachte activiteiten
 • Realtime analyse van behavioural malware
 •  

  Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

Bescherm-je-zwakste-beveiligingsschakel-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback