Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

de-staat-van-de-beveiliging-van-het-midden-en-kleinbedrijf-3

Download het ‘De staat van de beveiliging van het midden- en kleinbedrijf’ eBook

Je hebt doelen voor je bedrijf. Of het nu gaat om groei of efficiëntie, er zijn beveiligingsrisico’s die je doelen in gevaar brengen. Je hebt eenvoudige en effectieve tools nodig waarmee jouw bedrijf zowel productief als veilig blijft.

De staat van de beveiliging van het midden- en kleinbedrijf

 

Als je in het mkb werkt, heb je waarschijnlijk meerdere petten op. Cyberbeveiliging wordt daarbij steeds belangrijker.

Voorbij zijn de dagen dat cybercriminaliteit uitsluitend een probleem voor grote bedrijven was. Tegenwoordig lopen alle bedrijven risico, ongeacht hun omvang of de bedrijfstak.

Bedrijven begrijpen tegenwoordig dat het implementeren van een programma voor cyberbeveiliging een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering uitmaakt, net als het aannemen van personeel of het vergroten van de omzet.

In dit e-book belicht we de unieke uitdagingen waar bedrijven in het mkb op het gebied van veiligheid mee worden geconfronteerd.

 

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback