Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Download het eBook: ‘6 redenen om over te stappen van een fileserver naar SharePoint’

De vrijheid om onderweg te werken is inmiddels standaard voor bedrijven van elke grootte. En de eerste stap is het bieden van de juiste hulpmiddelen voor deze nieuwe manier van werken. Office 365 en de cloudhulpmiddelen ervan bieden mobiele werknemers de juiste ondersteuning, zodat ze veilig toegang hebben tot gegevens en kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

6 REDENEN OM OVER TE STAPPEN VAN EEN FILESERVER NAAR SHAREPOINT

 

 

De constante technologische evolutie kan soms meedogenloos aanvoelen. Het houdt in dat technologieën die ooit toonaangevend waren binnen de kortste keren de rug worden toegekeerd.

We zijn overgestapt van file servers naar krachtigere tools voor het beheren en delen van uw gegevens. En als uw bedrijf de overstap nog niet heeft gemaakt, loopt u waardevolle kansen voor uw bedrijf mis.

We hebben zes redenen geïdentificeerd waarom u zo snel mogelijk moet overschakelen van een fileserver naar SharePoint:

 • Altijd en overal toegang to uw bestanden
 • Krachtigere zoekfuncties
 • Controle over wie wanneer werkt aan welk bestand
 • Versiegeschiedenis en backup beveiliging
 • Eén exemplaar van uw bestanden op één vaste plek
 • Gemakkelijk controle houden over veiligheid en naleving

6-redenen-om-over-te-stappen-fileserver-sharepoint-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback